- Член од
- 11 декември 2010
- Мислења
- 408
- Поени од реакции
- 211
Другари ме интерисира и сакам да ве прашам дали некој од вас има одено на селекцијата за во волците.Пошо јас планирам за 1-2 години да идам да си го пробам ксметот.И ако има некој да ми каже какво е на што повеќе да обрнам внимание.Фала однапред
Значи сеа си некаде 17 години.
Видео од селекција...
Мали немој да гледаш Рамбо многу и фати се учи.
Прво и основно треба да имаш отслужено војска.Што ќе ти одигра клучната улога за твоите способности прашањето дали можеш да бидеш дел од селекцијата одосно дали ќе имаш способности да бидеш примен и дел од единицата.
Многу тешко се влегува на селекција кој бара многу голема психичка и кондициона подготвеност.не може со сила зошто уште од прв ден ќе ти се закачат на глава и добиваш бан...
останатото е на природна и вродена дарба.
ПС.Таму нема бајки со пушки вадиш кундак ставаш метак.
Примаат сеуште пред 6 месеци имало конкурс за цивили ама на селекцијата се паднале.Јбг информација од волк 1 чета со долгогодишен сташ.
Знам братче многумина мои пријатели и роднини поминале од таму.Само тогаш селекцијата била по блага ама сега е јбг би кажал пекол.Ќе се видам војска имам служено затоа и викам за 1 до 2 години ќе си пробам инаку физички сум многу повеќе спремен и од што треба.Фала уште еднаш
Моментално е многу поригорозна од времено 90-тите и почетокот на 2000-те години, за разлика од тогаш сега е и малку модернизирана (зборам за АРМ 2008-2009 годинина за тогаш знам) денеска сигурно и подобра е.
другар ти посакувам се најдобро ама мислам оди првен доброволец пријави се послем пријавувај се кај сакаш оти војската како прво не баш како шо си а замислил јас бев пред некој месец и тотално сум разочаран од нашава војска![]()
И ја истото ке ти го кажам ако сакаш да си специјалец ценет и платен само Француската Легија на странците!