Сингл, повеќе години?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пиратик аман бе на 26 години муабетиве од кај си. Префрли се на пп, не не терај да читаме вакво пуштање.
Мартин абе трол си озбилно?

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Пиратик аман бе на 26 години муабетиве од кај си. Префрли се на пп, не не терај да читаме вакво пуштање.
Мартин абе трол си озбилно?
Не сум трол, ама тоа го кажав за да се задоволат тие што цело време велат дека тролам.

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175
Прилепско мајмунче. :D:D:D
, нема шанса , поминала покрај Прилеп :icon_mrgr: (во прошлоит живот) . .. повеќе личи на скопјанка

АЈДЕ сега ДА гласаме - ДА лИ Е ТРОЛ , :
колко се ЗА , Против , и водржани. .

:)

:)

:);)

T

Todd Solondz

Гостин
Не си трол штом имаш профил на flirtic, само муабетот за милфицата ти е измислен.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Не си трол штом имаш профил на flirtic, само муабетот за милфицата ти е измислен.
Да ја видиш мојата милфица како изгледа, одма ке ти стане јасно дека таа не е измислена :D Многу е "убава":)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
а од кај си ? колку години имаш ? шо работиш ? :love: 071 245122 еве ти мој број ...киссс
Се јавив на бројот, ми се јави еден маж од Струга кој имал отпад за коли. Се договоривме да видам едни бандажи за Опел.
Сполај ти.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
T

Todd Solondz

Гостин
Да ја видиш мојата милфица како изгледа, одма ке ти стане јасно дека таа не е измислена :D Многу е "убава":)
Неможеш да излажеш 19-20 годишно девојче а во кревет водиш јака милфица.Не ми штима приказната.

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
Неможеш да излажеш 19-20 годишно девојче а во кревет водиш јака милфица.Не ми штима приказната.
Grdite milfici se daaaaaaaaleku polesni od nekoi si malecki 19 godisni devojcinja.
--- надополнето: 22 април 2013 во 22:39 ---
Па зар ти сумљаше у кајганџииве ?
Не знаеш ти изглеа каква машинерија е Кајгана :D

Иначе да го однесеме тролањето on a whole new level :D

http://www.flirtic.com/rating/profile/1388458
=
ова
Ова е сликано на времето кога имав воља за вежбање :). Набргу се откажав. Боље бити слаб него ли уморан :pos:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Кајгана и се е можно ... :D
Инаку мислам дека Мартин е трололојко ...
Целава тема му е тапа ... еднаш вика вака, му давате совет, па вика не така туку онака ... башка изгледот му е да речеме просечен(не е грд, далеку од тоа), а и не би рекол дека е глупо дете ... трола бе гарант !

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Grdite milfici se daaaaaaaaleku polesni od nekoi si malecki 19 godisni devojcinja.
А бабите се уште полесни и од МИЛФ-иците, замисли!
Да не спомнувам дека може и за наследство да се "омрсиш" ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom