Сингл, повеќе години?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.042
Пошто очигледно сите сме ја утнале поентата на темава... значи Мартин не барал совет, туку само ја споделил својата приказна и очекувал и други што немале врска 2 или повеќе години да напишат нешто... Еве и јас ќе признаам дека за време на моето студирање, воглавно поради учење немав многу време да излегувам и се случи 3 години да немав женска.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
што бара темава овде бе леле бе, ќе замине во неповрат.....а баш толку убави совети даваа сериозните членови

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
што бара темава овде бе леле бе, ќе замине во неповрат.....а баш толку убави совети даваа сериозните членови
...се додека не почна тој што ја започна темата и кој се жалеше да се фали дека на страна си има мажена 40 годишна жена со која повремено се гледа.

Таман си е во ЧДА, јас верувам и дека тоа и му беше намерата на членот цело време.

Член од
22 април 2013
Мислења
4
Поени од реакции
2
Чисто информативно ме интересира дали има тука членови на форумов што се сингл повеќе од 2 години, и дали има некој/а што ќе го обори мојот рекорд во немање врска (10 години). Па повелете :)

(Нов сум на форумов, ама сепак мислам дека ова ќе е интересна тема за разговор бидејки гледам дека досега никој ја нема отворено оваа тема или слична како неа)

Знам како е да си сам подолго време. Знам како е во празна постела да си легнеш, да нема кој да те прегрне,бакне и добро утро да ти каже. Но штом можеле некои личности со посебни потреби да најдат партнер и ти ќе најдеш. Можеби навистина господ чува некоја посебна за тебе со која ќе си го проживееш животот,ако не животот барем добар дел од него.
Не сум сингл, но јас други проблеми си имам. Главата горе и самодовербата врати си ја.
Млад си,ако сега вака зборуваш што ќе правиш на позрели години ?

Kajgana Shop

На врв Bottom