Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абе вистина ова пееле, или уште некоја глупост излезена од Марка или Ас? Ја не приметив дека пееја нешто против Икер...

Изјавата на Ултрасур
"Вчера една мала група каталонци преправени во мадридисти скандираа Икер оди си сакајќи да го дестабилизираат Реал Мадрид. Ние сметаме дека тие луѓе се гомна исто како и луѓето кои им платиле да го прават ова, а исто така и пресот кој не нападна нас. Касиљас е наш капитен, капитен на Реал Mадрид и на Шпанија."

Касемиро вчера одигра цел натпревар за првиот тим, а вечерва е и стартер за Кастиља. :eek:

Касемиро вчера одигра цел натпревар за првиот тим, а вечерва е и стартер за Кастиља. :eek:

Смее такво нешто? Зашто колку што знам ако е земен за прв тим и ако има играно, несмее да игра за Кастиља натпревар во истото коло.

Лукица 10 дена аут. Му значи многу на тимов, нема да е сеедно со него и без него.

cristiano-ronaldo-660-mesut-ozil-celebrating-a-goal-in-real-madrid-vs-betis-in-2013.jpg

Cristiano+Ronaldo+Real+Madrid+CF+v+Real+Betis+OZVlSXaPbqex.jpg

Нека не им плакне дома очи на неговите демек учи! :)

Иначе во среда изгледа Рамос десен бек ќе биде, само да не се заборава напред и да остава простор позади, па Пепе/Варан да треба да покриваат и се ќе биде во ред. :)

Некако ич несакам да играт Пепе со Варан, Рамос и Варан ми се посигурни, но ќе видиме :)

Спартанецот еба работа, као можеше баш тогаш црвен да добие, на веќе решен натпревар. Глуп потег. И Есиен повреден... Ќе ги среди Мур.
За утре задоволен сум со гол во гости и нерешено. Пораз никако, дури и 0-0 е лош резултат. Мора гол да се даде, воедно и да не се загуби.

Спартанецот еба работа, као можеше баш тогаш црвен да добие, на веќе решен натпревар. Глуп потег. И Есиен повреден... Ќе ги среди Мур.
За утре задоволен сум со гол во гости и нерешено. Пораз никако, дури и 0-0 е лош резултат. Мора гол да се даде, воедно и да не се загуби.

Ја вака гледам на мечот, таму и дома и секаде примаме гол 100%, е сеа прашање е колку ќе дадеме, едно е важно дека мора да се игра сконцентрирано не како во групите знаеме какви голови примаа, и секоја шанса да се искористи, и дај боже да ме демантираат дека нема да примат гол, ако не друго барем на едната...

Примаме гол на двете, у тоа сум сигурен. Не знаеме да играме против вакви брзи екипи, имаат невидена транзиција од одбрана во напад (според мене најдобра у Европа). Ни останува да се надеваме дека ќе дадеме повеќе од нив, а за тоа ќе треба расположен Пипа и Бензема.

Како што би кажале хрватските коментатори : Не може реал примити колико може забити :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom