- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Абе сите са бедесс на тастатура. Дури и јас.
Џукелата е дозволена од газдата, ама ќе дојде некој сељак 2 шпица на џукелата у ребра на поминувајне и ајде чао пријатно. И после ти викни полиција, и кажи овај сељак му удри 2 шпица на мојто кутре.....
Јас совети не давам, јас само констатирам оти 20 страници ти се почнуваш да биваш некултурна и сељанка, и на крајо само на кажувајне си остануваш. Значи, пут јор есс вер јор маут ис... Ништо повеќе, ништо помалку. Интересно ми е, по шо заклучи оти обожавам мали деца?![]()
Не знам дали ти лично обожаваш/сакаш/имаш/ти се допаѓаат итн. деца.
Не е моја работа и не ме интересира.
И сепак, не знаеш ништо за мене, не би знаел што би било кога би дошол таков сељак.
Секоја акција има своја реакција.
А тоа е што би било кога би било.
Подебилен изговор од ,,детето е човек,, уште не сум нашла. А, оној ропакон од 2 метра што урла во кафич и го бркаат, тој не е ли човек?
Возрасните се дискриминирани во овој случај.
За мене џукелите се посвети него кој било, посебно мојата џукела, а тоа не е тема овде.
Моите избори - дома, надвор од дома никој никому не смее да му узурпира простор или да го малтретира, психички или физички.
Не знам што не ти е јасно.
--- надополнето: 22 април 2013 во 03:24 ---
не ми сметале мали деца , туку несовесни родители....че ви кажам шо ми се случи пред една недела в афтобус....бебенце уште не беше пропаткано ...душичка да му ги бери гревојте...3 сати и фазла патувавме до скопје...ај шо го зела да се гнави ....туку го замоткала во кебе а навдвор 20 степени ....како да ви кажам....сауна се напрај....да плачи да рика цел пат...замислете како е 3 сати цел афтобус да го слуша кај шо плачи ...и незе никако да и текни да го смири или да го одвитка од кебето барем![]()
Јбг, мораш да дишеш ист воздух со секакви дебили.