Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

foxy roxy

~!@#$%^&*()_+
Член од
22 јуни 2006
Мислења
471
Поени од реакции
7
Така е кога постојат глупи судии, ке ти го ебат цел натпревар првин даваше жолти без веза а откако му даде црвен свиркаше глупости да игравме со 11 немаше шанси да биде овој резултат но тоа е јебига поарно вака отколку 0-0 и возвратниот 1-1 како шо ни се случуваше порано.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Темава е со 12 мислења помалку. Тие што ќе им фалат мислења + нека го сфатат како опомена дека на следниот пост: следува бан!

Со среќа на реваншот. Верувам дека ќе биде тешко.... најтешко

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
И што напраивте, ке идете на Џузепе за реваншот?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Не успеавме да се договориме.

Премногу се сепак цените....

Ако мислиш дека не би одел поради резултатот од вечерва грешка си

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Манчини е единствен шо би го осудил за играта на Интер. Тој треба да знај дека Енфилд е многу мал стадион и дека Ливерпул дома знај да врши јак притисок. Најпаметно ќе му беше да игра со 1 напаѓач уште од стартот, среден ред да диктира.

Добро ајде можи очекуваше Интер да ја контролира играта, ама по црвениот картон, мораше веднаш да го стави Виеира во игра. Мораше да ја напрај та замена, не се овие Емполи со 10 играчи да му игра. Инаетчиски многу, без мислење.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Манчини е единствен шо би го осудил за играта на Интер. Тој треба да знај дека Енфилд е многу мал стадион и дека Ливерпул дома знај да врши јак притисок. Најпаметно ќе му беше да игра со 1 напаѓач уште од стартот, среден ред да диктира.

Добро ајде можи очекуваше Интер да ја контролира играта, ама по црвениот картон, мораше веднаш да го стави Виеира во игра. Мораше да ја напрај та замена, не се овие Емполи со 10 играчи да му игра. Инаетчиски многу, без мислење.
Алал да ти е за постов точно јас како шо мислев, многу почнувам да го мразам Манчини. Неписмена ситуација . Здравје, не се игра со 10 играчи против 11 играчи, 60.000 навивачи и судиите. Fuck it, better luck next time. Искрено, ми пропадна надежта дека ќе одиме понатаму :(

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Јас мислам вака:
Судијата ( да му е*ам све женско дома ) го расипа, ама буквално цел натпревар...
Не го видов првиот старт од Матераци ( па зато мислев дека нема жолт картон ) но за вториот старт, навистина беше фаулт, но за жолт картон, НЕМА ШАНСИ!!!
Прво го фаќа Матераци на Торес после го пушта и после 4 секудни паѓа Торес... Да не паднеше Торес, мислам дека немаше да има ни фаулт...
Мислам дека Кордоба, од ко го напушти натпреварот, тогаш одбраната на Интер не беше сигурна ( па и тогаш ги примивме двата гола )
Првиот гол беше НАСРЕЌА... А вториот гол, секоја чест за Џерард...

Се на се, ( според мене ) добро изиграно на Интер, ако се земе во предвид дека Интер играше со еден играч помалку...
Бидите сигурни дека немаше да се одвива натпреварот вака со 11 играчи... Во најмала рака Интер ќе иставеше нерешено...

Но сепак на Џузепе Меаца ќе е друга приказна... Како шо ги гледав многу бројните навивачи на Енфилд, така ќе ги гледам и Бојс Сан... Како ќе слават тие, па и јас, пласманот во 1/4 финалето...

Честитки за фановите, самиот тим Лиферпул, и Бенитез...
Радоста ќе ви заврши на 10 март, а ќе почне друга радост...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Сега Чече, и останати 2-3ца, кои серевте кога Syn го напиша тој долгиот пост.... запрашајте се... дали не бил во право?

Јас му дадов репутација тогаш зошто знаев дека е точно. Се плашев дека ќе „пукне“ тактиката во Ливерпул...

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Се на се, ( според мене ) добро изиграно на Интер, ако се земе во предвид дека Интер играше со еден играч помалку...
Бидите сигурни дека немаше да се одвива натпреварот вака со 11 играчи... Во најмала рака Интер ќе иставеше нерешено...
Сега Чече, и останати 2-3ца, кои серевте кога Syn го напиша тој долгиот пост.... запрашајте се... дали не бил во право?

Јас му дадов репутација тогаш зошто знаев дека е точно. Се плашев дека ќе „пукне“ тактиката во Ливерпул...
Димче, прочитај шо пишува горе... Мислам дека и ти се согласуваш со мене... За овај резултат крив е недисциплираната игра на Интер (можеби е нај недисциплиран тим во Европа) и судијата...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Јас мислам вака:
Судијата ( да му е*ам све женско дома ) го расипа, ама буквално цел натпревар...
Не го видов првиот старт од Матераци ( па зато мислев дека нема жолт картон ) но за вториот старт, навистина беше фаулт, но за жолт картон, НЕМА ШАНСИ!!!
Прво го фаќа Матераци на Торес после го пушта и после 4 секудни паѓа Торес... Да не паднеше Торес, мислам дека немаше да има ни фаулт...
Мислам дека Кордоба, од ко го напушти натпреварот, тогаш одбраната на Интер не беше сигурна ( па и тогаш ги примивме двата гола )
Првиот гол беше НАСРЕЌА... А вториот гол, секоја чест за Џерард...

Но сепак на Џузепе Меаца ќе е друга приказна... Како шо ги гледав многу бројните навивачи на Енфилд, така ќе ги гледам и Бојс Сан... Како ќе слават тие, па и јас, пласманот во 1/4 финалето...

Честитки за фановите, самиот тим Лиферпул, и Бенитез...
Радоста ќе ви заврши на 10 март, а ќе почне друга радост...
Другар, не се сложувам со многу работи овде:

Црвениот картон си беше црвен а Матриксот си беше будала и си остана.

Головите си беа чисти и двата беа убави.

Точно дека со 11 веројатно немаше да изгубиме, можеби и со 10 да беше Кордоба во игра ќе издржевме, ама факт е дека и со 11 фудбалери игравме лошо, ако воопшто тоа може да се нарече игра.

Манчини тотално ја утна после црвениот картон и цела утакмица се играше на еден гол.

Никој не ни е крив за поразот...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Судијата? не бе... мислам и да судеше подобро, не играше тој.. тој не поддаваше, тој не ги организира играчите од Интер
Недисциплинирана игра.... играчите? јеееее

Манчини е крив 4е4е... сфати...

Безкичмењак е. Не знае да постави игра. Стратешки е уништен. Не само сега...

Интер не може против брза игра. Не знае како... нема одбрана на таква игра. 2-3 тима кои играа така против Интер годинава, не УБИЈА!

Манчини, треба да има изиграни тактики. Секој потег да му е предвиден. Како да игра шах... да размислува со стил: Што ако?

Што ако противникот го изваде тој и тој - прв тим?
Што ако Матераци добие црвен картон?
Што ако Кордоба се повреди?
Што ако Ибра нема свој ден?
Што ако....

Однапред планирани чекори, однапред планирана игра, однапред планирани стотици сценарија...

Тоа е добар стратег

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Другар, не се сложувам со многу работи овде:

Црвениот картон си беше црвен а Матриксот си беше будала и си остана.

Головите си беа чисти и двата беа убави.

Точно дека со 11 веројатно немаше да изгубиме, можеби и со 10 да беше Кордоба во игра ќе издржевме, ама факт е дека и со 11 фудбалери игравме лошо, ако воопшто тоа може да се нарече игра.

Манчини тотално ја утна после црвениот картон и цела утакмица се играше на еден гол.

Никој не ни е крив за поразот...
Секој си го кажува своето... Јас мислам вака, но не те терам да мислиш ти како мене... :smir:

Како и да е... Оптимист сум за натпреварот во Џузепе Меаца

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Секој си го кажува своето... Јас мислам вака, но не те терам да мислиш ти како мене... :smir:

Како и да е... Оптимист сум за натпреварот во Џузепе Меаца
Добро де, фала Богу. Си дискутираме, секој си го кажува своето. Не реков да мислиш како мене:smir:.

Зборот ми е да не се учиме како некои други постојано да бараме оправдување во некој трет. Си заслуживме ваков пораз и треба грешките да се бараат во тренерот и играчите, никаде на друго место.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Реално гледано, Интер не ни шутна на гол. Можеби беше престрого досуден црвениот пенал кој според мене го смени текот на натпреварот. Ливерпул тоа го искористи и си победи. Пенал имаше но во тој момент ќе беше премногу и мислам дека компензира за неправилното исклучување на Матераци.
А за Матераци немам коментар, никогаш не ми се свиѓал. Неколку пати ги има вака оставано Интер на цедило, а денес тоа се покажа клучно.
Со среќа на реваншот ама тешко ќе е, Ливерпул знаат да одиграат на резултат!

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
prvo premier ligata e pokvalitetna za razlika od seria A i tamu inter nema konkurencija a dodeka liverpool igra so pojaki timovi i se gleda deka e pospremen od inter koj i do pred da bide izvaden materazi nemase nikakva igra ....drugo sudijata prestrogo mu pokaza ctor zolt na materazi ama i toj e glupak malku zatoa sto ne pazi,a i imase i penal za liverpool koj ne go dosudi i taka se izvadi...treto liverpool znael da odigra na rezultat i na napredok da im dades 2:0 prednost ke znaa da odigraa na rezultat taka da nema sansi inter ponatamu

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom