Сингл, повеќе години?

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
пострижи се и стави слика да те бендиса некоја од овие искусни моми ќе те просветлат.......гледај како се опасни ќе те изебат пред ти нив да пробаш да ги шмекаш.......
Ма неее. Не би ме погледнале а камо ли секс да падне. Сите мислат дека инбоксот ми е полн а уствари јас добив само 1 порака и тоа од машко со совет кој можел и тука јавно да го каже.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
and nothing of value was/will be lost.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
И после да ме стрпаат во полиција :D
--- надополнето: 20 април 2013 во 22:22 ---

За среќа постојат некои ствари (хобија) кои ми ги одвраќаат мислите да не се замарам што сум си сингл. Штета само што во моите хобија нема ниедна девојка со која што би можел да напраам муабет. Ниедна од нив не собира поштенски марки , банкноти и монети :)
собираат банкоти повеќето. Претежно долари и евра :)
--- надополнето: 20 април 2013 во 22:56 ---
Мартин сега ќе треба да се пуштиш во акција и тука да не известиш како си прошол.

М

мојќен

Гостин
биди си тој што си,малце поопуштен,не во стилот на да се правиш џекче,фраерче,да бидиш во центар на внимание во друштво,да купуваш коли,мотори,ланци со цел да импресионираш некого..едноставно то е сељачко нешто!!Читни некоја книга повеќе,смешно филмче.серија..малце хумор во муабетот да знајш да вметниш.
И евентуално ако запливаш во љубовни води,да не забораваш кој си бил порано. се најдобро
позз
--- надополнето: 20 април 2013 во 23:10 ---
биди си тој што си,малце поопуштен,не во стилот на да се правиш џекче,фраерче,да бидиш во центар на внимание во друштво,да купуваш коли,мотори,ланци со цел да импресионираш некого..едноставно то е сељачко нешто!!Читни некоја книга повеќе,смешно филмче.серија..малце хумор во муабетот да знајш да вметниш.
И евентуално ако запливаш во љубовни води,да не забораваш кој си бил порано. се најдобро
позз

Член од
17 април 2013
Мислења
234
Поени од реакции
151
собираат банкоти повеќето. Претежно долари и евра :)
--- надополнето: 20 април 2013 во 22:56 ---
Мартин сега ќе треба да се пуштиш во акција и тука да не известиш како си прошол.
Собираат ама не во нумизматски цели.:D

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
Martin1987 кога си дозволи да бидеш тема на форумот,што очекуваш сега да се среди кај тебе ?!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
на најмасовниот форум во земјава, остави своја слика и бара совети за да собере девојка. значи советиве што ги добива (а и сликата што ја оставил) сите ги читаат....и женски и машки........
е тек сега ќе добие уште 20 или 30 корпи ама сепак јас ти посакувам среќа и најискрено ти посакувам да си најдеш сродна душа што поскоро ;)
според сликата што ја видов и неколкуте твои коментари што ги прочитав ми изгледаш на добар и наивен дечко, а баш таквите остануваат со прстот во уста.
биди упорен и храбар......среќата ги следи храбрите :)
а и колку помалку се замараш, што побрзо ќе најдеш девојка.....баш во моментот кога најмалку очекуваш......

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Vi se zablagodaruvam za sovetite, sega znam sto da pravam.
Мартин,вака кога те читам, премногу си искрен,наивен и добар,можеби затоа ти е тешко да најдеш,повеќето се дволични,себични....Денес ретко ги има таквите како тебе, дозволи да те запознаат девојките,да го видат правиот Ти.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Мартин,вака кога те читам, премногу си искрен,наивен и добар,можеби затоа ти е тешко да најдеш,повеќето се дволични,себични....Денес ретко ги има таквите како тебе, дозволи да те запознаат девојките,да го видат правиот Ти.
Еве ти шанса да го запознаеш. Штом е премногу искрен, наивен и добар... ете ти и прилика за идеален дечко.

Член од
12 јуни 2009
Мислења
90
Поени од реакции
126
Еве ти шанса да го запознаеш. Штом е премногу искрен, наивен и добар... ете ти и прилика за идеален дечко.
Па сега за сега, си имам баш таков како што ми треба,ама фала на советот. ;)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Па сега за сега, си имам баш таков како што ми треба,ама фала на советот. ;)
Ама нели Мартин беше премногу добар и искрен?! Или не си ти од тие што сакаат такви дечки? Мислам дека претходно ги напаѓаше баш дволичните и себичните девојки...
Зошто не му дадеш шанса на Мартин?

Kajgana Shop

На врв Bottom