Секаде кај што ми се обраќаш, ми се обраќаш на начин како да сум ти згрешил нешто. Ако сакаш да ми кажеш нешто можеш и на пофин начин да го сториш тоа.
Дечко твојот проблем е што не знаеш да прифатиш критика и не сакаш да ги засукаш ракавите и да почнеш промена.
Искрено страдаш од внимание и големото чудо ако си немал девојка 10 години и јас немам веќе година дена заради фактот што терам правец да станам фитнес тренер и иако има кандидатки заинтересирани јас не земам толкава иницијатива како претходно.
Поентата ми е имам многу хејтери имам и многу луѓе што ме почитуваат и секогаш гледам да извадам позитивното од било која страна,а ти како што гледам ништо не правиш од аспект да видиш позитивно нешто од сета оваа ситуација.
На крај краева подобро да е некој искрен и објективен со тебе отколку на фин начин да те заебе,затоа што тие луѓето такви срамежливи и повлечени најдобро знаат да заебат.
И ако мислиш на секој од тука му е лесно и ќе си ја каже својата приказна си се заебал,знаеш колку има такви како тебе милион,знаеш колку луѓе не прават ништо околу тоа скоро 90%.
Прашањето ми е зашто си толку негативен кога можеш да извлечеш многу добра поука од сето ова,а тоа е да не бидеш како тие 90% и наместо да се жалиш тука на форум дека сите пички се курви или не вредат почни од себе затоа што проблемот секогаш е во себе.
Искрено било кој пристап да го прифатиш и да си сељак или не знам што ако не се промениш на подобро и имаш јајца да отидеш на било која без разлика дали ќе добиеш милион и една корпа ти не си маж.
И јас сакам девојка но не било која но за да добиеш таква треба да знаеш што нудиш а во твојот случај ти нудиш исфрустриран,срамежлив и негативен човек кој се што гледа е пропаст и никаде светлина.
Јас да сум девојка во рок од 5 секунди би те откачил искрено и не би ни помислил ни број да ти дадам камоли да ти кренам.
Сепак во овој свет жените имаат избор и тоа се во право,некој повеќе некој помалку.
На крај краева таа е носител на твоите гени и на следната генерација и може да прави што сака до одреден степен дур не стигне мено пауза или 30 годишна криза.
Затоа да не филозофирам многу,си го направил првиот чекор и си добил внимание од некој од женскиот пол,ако почнеш некој тапа муабет како да си инспектор или како да им правиш интервју сето тоа што си го градел ти отишло во тоалет.
Тоа што би ти препорачал е од моментов е наместо да плачеш на форум е да излезеш да се опуштиш и ако не знаеш како земи малку алкохол,.
Почни муабет со 10 девојки ако ти дадат корпи здрави и живи да сме не се ни први ни последни.
Ќе научиш многу ако почнеш сам и ако седиш на интернет и буљаш тука со твојот мрзлив гз и веруваш дека некоја од тука ќе ти ги соблече гаќите,на погрешно место си.
Запомни резултатите не идат веднаш идат со години труд и вложување.
За да почнат некои да те препознаваат како кул човек,почни да размислуваш како они те гледаат и те молам биди по објективен и најди си нешто што искрено го сакаш и одреди си цел секоја година.
Зашто маж без цели во животот е како ти што бараш убаво тело и цицки од неа.
Поздрав со лесно.