Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
i sega vikas taka da ne ja zalapam ??
Ох, бе Боже.
Наместо да се мислиш цело време што и како и кога, па што да тропнеш, ај уште од кога ќе се најдете, одма бам, залапај ја.
Не се зафркавам.

Член од
7 август 2012
Мислења
176
Поени од реакции
11
Иде нека не те лажат. Направи така па после ќе ни бидеш благодарен.
aj ke probam utre ke izledam i ke vi kazam :)
--- надополнето: 15 април 2013 во 15:39 ---
Иде нека не те лажат. Направи така па после ќе ни бидеш благодарен.
aj ke probam utre ke izledam i ke vi kazam :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Dali e dobra ideata da iskocime na kafe posle da se prosetame vo park da sedneme na klupi da i ja prefrlam rakate nad grb i da i recam deneska prekrasno izgledas i ona ke se nasmee i da ja zalapam ??
Абе уште му ја мислиш. Ти кажав совет. Не мисли сега, вежбај си рајат математика, троши го умот на нешто друго.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Dali e dobra ideata da iskocime na kafe posle da se prosetame vo park da sedneme na klupi da i ja prefrlam rakate nad grb i da i recam deneska prekrasno izgledas i ona ke se nasmee i da ja zalapam ??
Море, шо се секираш до толку? Напрај си твој план ко што мислиш дека треба, ако не ти иде ко што треба тогаш на лице место импровизирај, прати си ја интуицијата маме му... така нема никад да згрешиш. Па и да згрешиш, твое искуство ќе биде, нема барем да утнеш пошто некој друг ти кажал како да постапиш и ради него да заебеш. Слушај си го паметот и терај си по твое друже, тоа ти е најбољи :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ова другар ми личи како во средно бубалицине кога се спремаат да одговараат.
Се на памет имаат научено, и кога ќе ги сецне некој ајде од почеток.....

Така и ти во случајов.

Абе биди машко, собери си ги тоа тестисите што ти се испаднати некаде по пат.
Ако ти не знаеш како треба, некој друг сигурно ќе знае.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
haha ne do tolku deka prvpat iskacam so devojce na kafe zatoa prasuvav :D
Не туку, не е хич филмот , па американски говна, "многу убаво изгледаш" , ќе ти рече "Фала Господине Бонд" .. не ме заебавај, седни направи муабет, дур збори она, доближи се, насмеј се, и се ќе лизне како дијамант на тостер.... само смирено...

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Залапаја на кафе, после однесија в парк, и таму лапајтесе, големата работа, и ти го тупиш, за едно лапање. Ако биди нека биди од почеток.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Да бувнам еден совет до сите машките шо не знаат како да залапаат девојка...
дајте бе мажи сте или што :cautious:
Јас со овај мојот на прв дејт и тоа два збора не кажани само што се видовме одма ме залапа и тоа цел јазик ми го пробуши.... :P и затоа го сакам бе, оти има МУДА и не е пичка ко другите...
И дајте малце мислам ова детски работи се, не го личи на мажи од 20 години и нагоре. :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Јас со овај мојот на прв дејт и тоа два збора не кажани само што се видовме одма ме залапа и тоа цел јазик ми го пробуши.... :P и затоа го сакам бе, оти има МУДА и не е пичка ко другите...
И дајте малце мислам ова детски работи се, не го личи на мажи од 20 години и нагоре. :)

Во ред си е се шо кажа, само како што гледаш дечково што бара совет колку што можам да видам е генерација 97ма, плус амерички филмови, исходот и самата го гледаш.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Само да не му напрајме заблуда на детето кое е веројатно 97ма година.
Муда не е исто што и лапање со јазик и бушење.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Само да не му напрајме заблуда на детето кое е веројатно 97ма година.
Муда не е исто што и лапање со јазик и бушење.
Нека не ме свати погрешно.. не мислев на тоа...
сакав да кажам нема што да му ја мисли како некој што вика демек на прв дејт да не пушта јазик блаааааа блааааааа...
иди таму залапај ја сочно тоа ги пали девојките.
А за другото ќе правиме муабет друг пат. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom