- Член од
- 8 февруари 2013
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 2
Се знаеме вејќе две години, колку да чекам?Nemoj da si pisnal cekaj ona da ti kaze, sekoas e taka
Се знаеме вејќе две години, колку да чекам?Nemoj da si pisnal cekaj ona da ti kaze, sekoas e taka
Epa nisto togas, na godina dena trebalo da bidne nesho ama vidi vaka koj ceka ke doceka ne gubi nadezСе знаеме вејќе две години, колку да чекам?
Некој и чекална отворилEpa nisto togas, na godina dena trebalo da bidne nesho ama vidi vaka koj ceka ke doceka ne gubi nadez
Засакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
Немој да си и кажал дека ти си тој што направил таен профил, ептем незрел ќе испаднеш ... таен профилЗасакав едно девојче кое е помало од мене.Немам храброст да и кажам дека ја сакам.
Направив фб-Таен обожавател и пратив порака.Ме праша дали може да и кажам кој сум.
Ве молам дајте ми некој совет..Инаку ми е пријателка,се плашам дека можам да го расипам пријателството со незе ако и кажам дека ја сакам..
:/
Точно, а јас до пред некое време мислев дека надвор од телото веднаш умираат сперматозоидите...Спермата преживува и до еден час надвор од телото на атмосферата
тоа ли правите вие......цццццццццццццццц......срам да ви е......Точно, а јас до пред некое време мислев дека надвор од телото веднаш умираат сперматозоидите...
--- надополнето: 20 април 2013 во 02:23 ---
А дали може да се забремени од извалкани прсти со сперма ставени внатре... ?
Ако прелета некое до кај шо му е местото, постои веројатност да ДА.Точно, а јас до пред некое време мислев дека надвор од телото веднаш умираат сперматозоидите...
--- надополнето: 20 април 2013 во 02:23 ---
А дали може да се забремени од извалкани прсти со сперма ставени внатре... ?
Хахахаа баш така.Ако прелета некое до кај шо му е местото, постои веројатност да ДА.
Зато друг пат прстите на друго место, па нека мрчат ко на сликава.
Тешко, секс обично немаат такви ко тебе. Клецкаат мангупи, кои не одат на предавања, немаат работа и пушат цигари и на забранети места. Дај отказ или батаали школо и ќе се истуриш од еб.ње!Што кога се нема време за бркање девојка. Јас од сабајле сум на предавање после тоа на работа до касно вечер, слободно време речиси немам ич. Кај и како да брканам некоја без многу тупење ( зш немам време), а да доведе до секс ?
Што бидна, Мр. Роси? И пушти ли јазик?aj ke probam utre ke izledam i ke vi kazam
Му го има гризнато , сигурно гладна ја има начекано па сега мака си има чоекоШто бидна, Мр. Роси? И пушти ли јазик?