DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Глејте ме колку сум јак! Кој е ко мене?

C7A0F38ED3C8A8F8F5C45B24C6756ABDE8BE92EC

Па мораше, иначе ќе го јадев за време на сајленс исто како Лина.

Е да видиш како тепам со Death Prophet со Sange&Yasha, Desolator и Shadow Blade :D

Абе, последниве 2 петоци не ми прави апдејт, багнато ми е нешто или?
Глејте ме колку сум јак! Кој е ко мене?
После 5-6 умирања намерно почна да фидаш, те фати нубска аура или сериозно играше цело време?

Еве еден многу јак момент од завчера (го гледав овој кај него на стрим, па затоа и го постирам сега). Он игра Batrider, a Windrunner ќе му стави ward на големиот камп. Следува епик rage у наредните 10тина минути :pos:. Бонус, Lion ќе направи RAMPAGE со Beyond GODLIKE streak :vozbud:

http://www.twitch.tv/sing_sing/b/390619096

На 1:41:30 почнува партијата кога ќе игра со Batrider, а Lion RAMPAGE е на 1:51:15 (т.е., у 10та минута од играта Lion прави Rampage :pos:)

Момаков си дува на сред стримање,ич не му чуе.. Се океј тоа али мислам дека претеруе,дури доаѓа до момент кога ти е СРАМ да го глеаш,али ипак,секој со свој вкус.

Момаков си дува на сред стримање,ич не му чуе.. Се океј тоа али мислам дека претеруе,дури доаѓа до момент кога ти е СРАМ да го глеаш,али ипак,секој со свој вкус.

Ма каков срам бе, ова е ЕПИК :pos:

Типов конечно одбира херој у 6та минута од играта, а резултатот е веќе 8-0 :pos: Умрев од смеење кога го видов тоа :ROFLMAO:

има некој нов херој на update-ов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom