Исто и јас http://forum.kajgana.com/threads/Помош-при-почнување-бизнис.67894/Имам пари, немам идеја, барам сериозен партнер со сериозна понуда.
Само да небиде астрономска почетна цена бизнисот ве молам![]()
што поточно, произвотвоство, монтажа , продажба само ? и со кој профил работиш ?Има слична ваква тема (што работите се вика)...но и оваа идеа ја подджувам, може да има соработка на форумџии.
Јас сум во областа на градежништвото...пвц столарија, ролетни, комарници (по охридски муварници)...продажба на нови станови по поефтина цена итн.
прозиводство и монтажа- veka системот го работам.што поточно, произвотвоство, монтажа , продажба само ? и со кој профил работиш ?
да, со BAUERпрозиводство и монтажа- veka системот го работам.
И ти се занимаваш со истото?
само да не си како фризерката во Скопје ...продажба на нови станови по поефтина цена итн.
- IZRABOTKA NA MEBEl (kujni , spalni , komodi od iverica i medijapan)
- nastresnici , ogradi , letnikovci od drvo
- klupi i masi, za vo dvor ili terasa
- mestenje na laminat, patos..
- mestenje na vrata , prozori (drvo , garazna , metal , pvc..)
- ELEKTRICARSKI RABOTI , postavuvanje i popravka na el.instalacija i osvetluvanje vo site objekti
info : dako_83ku@hotmail.com ili 078455678
Хахахах ти не бараш соработка или делење на ќарот, ти бараш донација, поточно да ти дадеме пари.... а верувам дека многу форумџии одалеку ќе намирисат ваков спамEpa ajde da sorabotuvame.Jas nemam nikakov biznis a imam ogromna zelba i eden kup idei za biznis.
Taka da od site vas koi imate biznisi koj bi bil najhuman ili najhumana da donira na moja smetka nekoe evro?![]()