♛ Monte-Carlo Rolex Masters ♛ | 14 - 21 април, 2013 |

Победник на ♛ Monte-Carlo Rolex Masters ♛ ?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 11 30,6%
  • Енди Мареј

Гласови: 5 13,9%
  • Рафаел Надал

Гласови: 18 50,0%
  • Томаш Бердих

Гласови: 1 2,8%
  • Хуан Мартин Дел Потро

Гласови: 1 2,8%
  • Некој од останатите тенисери..

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам јас и не сум баш сигурен дека Дел По ќе тепа лесно. Не покажа некоја убедлива игра Дел По против Долгополов, а од друга страна Ниеминен покажа дека може да се носи со сервери откако го совлада Раониќ во претходното коло.

Ниеминен е солиден играч и знае да изигра солидно против подобри играчи ама сепак земјената подлога му е најслаба страна.

И Раониќ не е некој репер од тенисер за да се гледа дали може лесно да се совлада или не.Помина времето на Раониќ кога беше изненадување и кога му даваа големи квоти кој направи пари на него направи :D Сега ќе помине некое коло и ќе изгуби.Ебати тенисерот наместо да напредува уназадува уште толку.

Ниеминен е солиден играч и знае да изигра солидно против подобри играчи ама сепак земјената подлога му е најслаба страна.
Ни на Дел Потро не му јачина земјата. Не знам можеби ќе тепа ама јас мислам дека ќе се помачи малце.

Ty, ич нема среќа Димитров... Од коцкарски аспект, добро ке биде да се брка на плус гемови...

Мареј има резервирано некаде во некој ресторан или штознам па се брза да стигне на време...

Мареј има резервирано некаде во некој ресторан или штознам па се брза да стигне на време...

Во првиот сет за 28 минути го средија, но ете сега во вториот малце подобрена игра. Тешко но се надевам на пресврт.

п.с. Чилич - Гаскет утакмица ипол е, веќе скоро 1 час се игра уште првиот сет.

Енди Мареј е дефинитивно срам за тенисот.... ваков пораз.... ваков срам... не сум видел. :)

BIIndhhCYAA5OdQ.jpg:small
||
:rolleyes:

Maреј бе :pos:
Јас па будала го играм + на гемови, не да го изиграм Вавринка чиста победа или барем на Хендикеп :facepalm:

Ах бре Мареј, ах. Очекував многу повеќе од него денеска но уште на стартот беше очигледно дека нема што да бара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom