Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
Последно се премногу па чоек можи и да не забележи дека има нов...не сакам и јас да навлегувам во сите детално, еден кажи ми од тие шо се на плоштад шо се бугари
--- надополнето: 16 април 2013 во 21:20 ---

Ова лошо звучеше :D
http://www.angelfire.com/super2/vmro-istorija/knigi.html

Јас прашав кој од тие шо се на плоштад се бугари, не кој од тие шо биле во ВМРО

Доста од тие на плоштад и по Скопјево ги има и во Спомените на ВМРО и интересни работи кажуваат за себе.

:)
Сега кога ке дознаат оние од Гинис .. . . .. . . одма гинисова награда за најмногу споменици . . . И кој е после патриот а кој предвник , делат а говорат

:):icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

не сум ја направил јас....и нема врска што сум албанец, грдо си е грдо

Баце, овде не е поентата (па ни на сликата што ја постираше) дали е грдо, туку пари, пари и пари! Сигурен сум дека и за Скендербег плоштадот се оди по истиот терк како пл.Македонија и Пела. Значи, настрана тоа што е грдо, непотребно и скапо е!

Доста од тие на плоштад и по Скопјево ги има и во Спомените на ВМРО и интересни работи кажуваат за себе.
На плоштад се Гоце и Даме како и Гемиџиите од тоа време...кој од нив е бугар? Пак ќе кажам, лајно е плоштадот, ама да не збораме за инает

Баце, овде не е поентата (па ни на сликата што ја постираше) дали е грдо, туку пари, пари и пари! Сигурен сум дека и за Скендербег плоштадот се оди по истиот терк како пл.Македонија и Пела. Значи, настрана тоа што е грдо, непотребно и скапо е!

Тоа е проблемот, и грдо и скапо.....
Да беше убаво и скапо, јас ќе го подржував проектов
Да беше грдо и евтино, некој друг без вкус ќе го подржуваше
Но сега е грдо и скапо и само партиски полтрони и луѓе без вкус и памет го подржуваат.....(чекај, овие се едно)

Скендербег е друг проект, верувај дека не е можно да иде по ист терк......барем споменици нема да ставаат повеќе....

На плоштад се Гоце и Даме како и Гемиџиите од тоа време...кој од нив е бугар? Пак ќе кажам, лајно е плоштадот, ама да не збораме за инает

Последно кога проверив проектот се викаше Скопје 2014, а не Плоштад 2014.

Последно кога проверив проектот се викаше Скопје 2014, а не Плоштад 2014.
Последно ко проверив јас дискусијата ја започнав заради следново мислење

"Не сум архитект по професија, али плоштадот го направија циркуз без пари, без вкус, пренатрупано и капак на се бугари изнаставија насекаде"

Последно ко проверив јас дискусијата ја започнав заради следново мислење

"Не сум архитект по професија, али плоштадот го направија циркуз без пари, без вкус, пренатрупано и капак на се бугари изнаставија насекаде"

Болдираново ти значи нешто?

Болдираново ти значи нешто?
А тебе ова?
"Има неколкумина и технички се на плоштад и во Скопје 2014."

Се согласувам дека има контроверзни личности низ цела историја, се согласувам дека истите имаат споменици шо не ги заслужуваат, ама дека се насекаде или па на плоштад, тоа не. Проекто е чиста перална за пари, луѓето шо ги поставуваат не можат ни на ноктот од прстето да му се фатат на тие шо ги "величаат" и им ги прават истите споменици, ама пак ќе кажам, не зборајте за инает дека бугарите се насекаде. Најмалце на плоштадот

Ае, последен пат се мења анкетава, еве ви ја сега и јавно, да не испадне некој регистрира јузери. И делумно нема затоа што кога се решаваш за нешто ги ставаш на вага некои работи и гледаш накаде тежи повеќе.

Поддржувам, не 100 %, но не ми се објаснува како и зошто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom