B
Beck's
Гостин
Значи видов на најдиработа дека ова фирма бара продажен агент и ме интересираше дали некој знае искуства со ова фирма или со овој вид на професија.
Дали вреди да се проба?
Дали вреди да се проба?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не сум сигурен, ама мислам дека ги прават и во албански верзииОвај, книгите се само на Македонски јазик?
Aко си заинтересиран за комерцијалист, батали вакви сомнителни фирми.
Aко си заинтересиран за комерцијалист, батали вакви сомнителни фирми.
Гледај да влезеш во Алкалоид, Скопска Пивара, Прилепска Пивара, Макпрогрес.
И комуникативен треба да си, ако си намќор џабе, ич не се труди.
Види, не е лошо да пробаш врска да фатиш во некоја од погоре набројаните фирми. Бидејќи за влез таму, друг начин нема.Абе не дека сум интересиран за комерцијалист, едноставно не сум вработен моментално па реков да излезе нешто да не седам за џабе. Ама ја прочитав темата на arheolog и не ја фалеа фирмава. Тешко стана и работа да наоѓаш у пм
Абе реално да збориме, ако имаш на ум (врски?) каде би се продавало меѓу Албанците ова, онда можеш некој напредок да направиш, а инаку меѓу Македонците, веќе имаат покриено, како што гледам, терен.Абе не дека сум интересиран стриктно за комерцијалист, едноставно не сум вработен моментално па реков да излезе нешто да не седам за џабе. Ама ја прочитав темата на arheolog и не ја фалеа фирмава. Тешко стана и работа да наоѓаш у пм
Мислам дека даваат и на рати. Јас така си ја купив енциклопедијата “Сите чуда на светот“ 2600 мислам беше, на 4 пати ја платив, ми идеа уплатниците дома по пошта и си ги уплаќавРеално гледано кој би купил книга денеска од 5-6000 ден
Бара трчање многу... и задолжително е возачка да имаш.
И на процент е, на почетокот нема многу да заработуваш.
Гледај по школи наставници,професори,по факултетите можеби,кај новинари и слично.Можеби повеќето од нив не заработуваат некоја голема пара,ама на рати да ти платат имаат.Реално гледано кој би купил книга денеска од 5-6000 ден
Па така некако тетка Ангелина, не баш исто, но доста слично е.Како да работиш у Орифлејм ли? Ако продадеш, добро. Ако не, на здравје шетање...![]()