- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.433
- Поени од реакции
- 118.969
Мислам дека трола дечково така да не се палете за џабе и не ја полнете темата со непотребни постови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I simon nema ni do polufinale da stigne zatoa sto sharapova ke go tepa a kamoli serenaСимон со неговиот стил на игра слободно може да игра во ВТА. Нека направат смена. Серена во АТП, Симон во ВТА.
Со Возниацки да се паднат да играат, во случај на трибини да има 8 000 гледачи, после гејм/сет/меч топката 7899 ќе бидат заспани.I simon nema ni do polufinale da stigne zatoa sto sharapova ke go tepa a kamoli serena![]()
Абе ќе отрпнат на тоа верувај. На тоа досадно префрлање преку мрежа не да заспијат.. Во зимски сон ќе паднат. Еден поен просек 15 префрлање преку мрежа ќе има. Не дај боже 3 сета ако се.Ти да заспијаш на толку стенкање.![]()
hahaha kaj ja najde vozniacki isti se ko bliznacki se so simon spored igrata ahahaСо Возниацки да се паднат да играат, во случај на трибини да има 8 000 гледачи, после гејм/сет/меч топката 7899 ќе бидат заспани.
72??Кога ке ми текне Симон со Монфилс на Аустрелиан Опен кога си ја префрлаа мрежата 72 пати јасно е се![]()