♛ Monte-Carlo Rolex Masters ♛ | 14 - 21 април, 2013 |

Победник на ♛ Monte-Carlo Rolex Masters ♛ ?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 11 30,6%
  • Енди Мареј

Гласови: 5 13,9%
  • Рафаел Надал

Гласови: 18 50,0%
  • Томаш Бердих

Гласови: 1 2,8%
  • Хуан Мартин Дел Потро

Гласови: 1 2,8%
  • Некој од останатите тенисери..

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека трола дечково така да не се палете за џабе и не ја полнете темата со непотребни постови.

Разбирам тоа дека Чилич е фаворит ама овој Забалос ептен голема дупка бил, абе чисти поени до мрежа само да го допре топчето он аут мава *бати ретардираниот, јас да бев на негово место повеќе ќе ги искористев шансите кои ги има/ше.

Гимено-Травер само 4 поени му зема на Јужњи во вториот сет, малце фалеше да биде оној златниот сет.
Сега за сега се оди според планот, сите фаворити поминаа во следната рунда освен Симон кој неочекувано загуби од Баутиста и докажа дека е во очајна форма.

Симон со неговиот стил на игра слободно може да игра во ВТА. Нека направат смена. Серена во АТП, Симон во ВТА.

Ти да заспијаш на толку стенкање. :D

Ти да заспијаш на толку стенкање. :D
Абе ќе отрпнат на тоа верувај. На тоа досадно префрлање преку мрежа не да заспијат.. Во зимски сон ќе паднат. Еден поен просек 15 префрлање преку мрежа ќе има. Не дај боже 3 сета ако се.

Со Возниацки да се паднат да играат, во случај на трибини да има 8 000 гледачи, после гејм/сет/меч топката 7899 ќе бидат заспани.
hahaha kaj ja najde vozniacki isti se ko bliznacki se so simon spored igrata ahaha

Кога ке ми текне Симон со Монфилс на Аустрелиан Опен кога си ја префрлаа мрежата 72 пати јасно е се :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom