Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
еднаш сум напишал, пак ќе напишам, светлосни години е подобар од било кој зафат од Скопје 2014, а чини 4 пати помалку од било кој зафат......

Најди било каква замерка!!!

Единствена замерка е тоа што мораше да се подигне....

Пред се е модерно.......

O кукуу :facepalm:

Ха, па Дистрибуција вреди барем 2 милијарди, мислиш дека австријците се луди да ја дадат за смешна сума, откако овие другиве им ја дадоа за семки.
Па и не можеме така суми да нафрламе, не дека ја негирам сумата, особено по либерализацијата на енергетскиот пазар од 2015 та и можната гасификација на Скопје.
--- надополнето: 15 април 2013 во 20:05 ---
Удбашка држава и промашена нација.

Убава работа. Ми се бендисви. Камо среќа некогаш и кај нас на среде село кај чешмата да ни напрат една ваква. Не мора да е волку голема вртелешката ама да не мора до ојме дури до Скопје олкав пат да прајме за една вртелешка.

Сега на ливчето за гласање во Центар ќе стојат опциите:
1. Владимир Тодоровиќ ВЕМЕРО ДПМНЕ здружена позиција и Пустец
2. Четврто по ред прегласување ако не заокружите под реден број еден.
Абе има да тепаме макар и сто пати да се гласа!

Ретардирани се, немаат граници, ова е тотално безобразно што ни се дешава. Циркуз го направија Центар, кичерај кој само може на бескичмењак да му се „допадне“. Како само не ви се гади од себе си кога се гледате во огледало не ми е јасно. Пу!

Па и не можеме така суми да нафрламе, не дека ја негирам сумата, особено по либерализацијата на енергетскиот пазар од 2015 та и можната гасификација на Скопје.
--- надополнето: 15 април 2013 во 20:05 ---

Удбашка држава и промашена нација.

Абе види, нафрлам да, али сепак се базира на некои округли пресметки. Според моја анализа на некои податоци што по некоја случајност ми се достапни, само градежниот дел заедно со електро опремата в Скопје вреди 1 милијарда.
Јебига, отидено е....

YGpef72.jpg

Ретардирани се, немаат граници, ова е тотално безобразно што ни се дешава. Циркуз го направија Центар, кичерај кој само може на бескичмењак да му се „допадне“. Како само не ви се гади од себе си кога се гледате во огледало не ми е јасно. Пу!
може вака :icon_lol:

Туку некако се врти полека анкетата. :pos:
Модератори, ако може да не просветлите, колку новокреирани јузери гласале ДА?

Туку некако се врти полека анкетата. :pos:
Модератори, ако може да не просветлите, колку новокреирани јузери гласале ДА?
Едно петнаесетина прв пат што ги гледам.

Jas bi mu predlozila na Zernovski da napravi popis na site spomenici vklucitelno i vrteleskata i na proncip srekna lotarija da gi rasporedi niz gradovite po cela Makedonija;)
I taka site ke bidema rastereteni srekni i zadovolni...:)

Едно петнаесетина прв пат што ги гледам.

Па направи јавно да се гледаат.нема потреба од тајно гласање,па да видиме колку непознати има што гласале против.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom