Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас тоа си реков бе...викам сега психолошки се готови плус играч повеќе скоро 2 минутиАма не бе не, не сме тим за завршници и не сме
Дури и да е готово ќе направиме драма, такви сме и ФК Вардар и Македонија... Коњаникот Сабја мило ми е што остана жив
Па ми се чинеше дека ќе умрам бе, срцево ќе ми откажеше... те барам низ трибина викам кој знае што прави сега
( со оглед на тоа како се потресуваш и со Борац Бања лука кога играме
)
Малце фалеше да ни вадат пароли на следна утакмица на пола од тие што бевме на трибина
И сега се смешкам како се да е ок, како да се смирив, ама не се смирив у пм, како можевме во Скопје титула да им дадеме бе
Сега уште помалку верувам дека ќе направиме нешто во нашава лига, после ваков пораз не би можел ни на тренинг да се појавам
Али ајде времето ќе покаже, Напред Вардаре !!!
Ова ќе биде само почеток на бродоломот како што ми излгеда. Не само во ракомет туку и во фудбал. Џиџи ни сјеба детинство, ни се повредија и некои клучни играчи, така да и во фудбал титулата е скоро отидена.
Единствена надеж останува фудбалскиот куп
И може ракометниот куп...
Иначе жив сум, али малце фалеше да скинам конци
Освен што гласов ми е во офсајд после тродневната програма, единствена последица ми е што ми се појавил херпес од нервози
Steve-G да те цитирам овде, околу публиката.
Колку глуп заклучок си донел, демек атмосферата не била исто јака и готово заклучи сите ради Металург оделе. Беше добра атмосферата, иако во петокот беше подобра. Како прво во петок ни беше прв меч викендов, а вчера ни беше трет меч за три дена и тоа сите поминаа во јака атмосфера. Помини на трибини дали еден има глас во себе. Втора работа, во петокот распоредот по трибината ни беше лимитиран само во тој дел, па сега изгледавме како којзнае колку помалку, а фактички бевме пораширени и имаше едно 200-300 души помалце, а истите беа во сала само раштркани на трибина.
Имаше лош избор на песни, затоа на моменти беше слабо. Во второ кога се погодија песните грмеше цела сала.
П.с. мило ми е што паднаа маските и си призна дека си навивал за противникот, да не плачеш после дека само ние сме биле против Македонски клубови
Ниеден ракометен клуб од Скопје нема којзнае колку фанови тоа одамна го збориме. Вардар има околу 2 000, Металург околу 500. Другите одат да си гледаат ракомет и не ги ни занима кој игра.
Ова ќе биде само почеток на бродоломот како што ми излгеда. Не само во ракомет туку и во фудбал. Џиџи ни сјеба детинство, ни се повредија и некои клучни играчи, така да и во фудбал титулата е скоро отидена.
Единствена надеж останува фудбалскиот куп
И може ракометниот куп...
Иначе жив сум, али малце фалеше да скинам конци
Освен што гласов ми е во офсајд после тродневната програма, единствена последица ми е што ми се појавил херпес од нервози
Steve-G да те цитирам овде, околу публиката.
Колку глуп заклучок си донел, демек атмосферата не била исто јака и готово заклучи сите ради Металург оделе. Беше добра атмосферата, иако во петокот беше подобра. Како прво во петок ни беше прв меч викендов, а вчера ни беше трет меч за три дена и тоа сите поминаа во јака атмосфера. Помини на трибини дали еден има глас во себе. Втора работа, во петокот распоредот по трибината ни беше лимитиран само во тој дел, па сега изгледавме како којзнае колку помалку, а фактички бевме пораширени и имаше едно 200-300 души помалце, а истите беа во сала само раштркани на трибина.
Имаше лош избор на песни, затоа на моменти беше слабо. Во второ кога се погодија песните грмеше цела сала.
П.с. мило ми е што паднаа маските и си призна дека си навивал за противникот, да не плачеш после дека само ние сме биле против Македонски клубови
Ниеден ракометен клуб од Скопје нема којзнае колку фанови тоа одамна го збориме. Вардар има околу 2 000, Металург околу 500. Другите одат да си гледаат ракомет и не ги ни занима кој игра.
Лошо сме се разбрале, потенцирав и во тој пост, дека изборот на песни беше лош, а не навивањетоБаш од еден твој пост заклучив дека атмосферата била послаба, инаку не можев да го гледам натпреварот, го слушав на 90.3
Не донесов заклучок дека сите одите ради Металург, туку некои, а пофалните зборови за комитите како што знаете не заостануваа во моите постови.
Да не го труеме и овој фан клуб се гледаме на 4 мај, со тазе бурек![]()
1)Додека некој фрла хартиии од кореографијата или по некој упаљач на терен,други фрлаат рачки од тапани кон играчите на клупа и обична публика.Уште нешто дури сум тука
Ај ако можи видео од таа песната нешто одеше лекција по навивање...
Со моево кратко искуство, не знам дали има некаде во европа подобра атмосфера од онаа што вие ја правите ( можеби чкембари ако биле на слично ниво порано).
Штета што не можат да играат 2 тима од Македонија во ЛШ, барем едниот да влегува директно а другиот квалификации, мислам дека права атракција ќе бидиме( како Македонци) во ЛШ, зошто за навивање западно европејците не ни се ни до колена.
1)И за крај и некоја критика, лошо изгледа фрлањето предмети на теренот, некако незрело, дивјачки.
Петардите исто така прават атмосфера еднаква на свадба на западните браќа и сестри
2)Несоодветни се песните, Наумче педерче( Сепак е македонски репрезентативец) и Дарче наркоманче.
1)Додека некој фрла хартиии од кореографијата или по некој упаљач на терен,други фрлаат рачки од тапани кон играчите на клупа и обична публика.
2) Многу беа соодветни провокацијата на наркоманот кон публиката без да му пее ништо.Прв он почна,па Комити.
Исто така соодветно е Козлина курот во рака да го држи и да ни го покажува.
Соодветни се средните прсти на мали Манасков,плукањето накај публика на Миркуловски.....
Тоа мене многу повеќе би ме загрижило.
Не мислев за сега,него за општо со навредите.Станиќ прв почна да ја провоцира публиката лани,а тек после му се смислија скандирањата Станиќ наркоманот оооо и Нарко Маниќ.Станиќ за таа наркоманската сцена што ја направи мораше да добие две минути. Исто така на овој клипов погоре еден многу убаво вика извади го голманотМожевме да одиме со 7 во напад што му беше потребен голман...
Еј дечки, дај немој вакви депресивни муабети да читам. Какво откажување од титулата, па ние ако се откажеме, што останува за играчите..
Би било фино во среда да се појавиме во што е можно поголем број во Кале, за да знаат дека и покрај поразот во финалето, тие се нашите херои.