Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Замени мора да се направат не за друго оти за година две ке им конкурираме на Милан со старечкиот дом :pos2:

ne,abe ne igraj treba uste 6-7 god. nemame nie stareci kako maldini cafu sergino:wink:

А Лацио е катастрофален сезонава.. иако на Интер секогаш му се тешки дуелите со Лацио барем оваа сезона не смее да има проблеми против тимот на Пандев, па и со втор состав да играме..
Не верувам дека ке биде тешко според прикажаното против олимпијакос односно фенербахче.Ние сме фаворити а ако покажат Интер добра игра со менување на позициите многу лесно ке победиме!

Лацио нема тим за на два фронта ,Интер има

Шубо се заигравте со формациите....

-------------------- Матераци ------------------

----------Џерард----Виера-----Лампард---------

-------------------- Фабрегас -------------------

Меси---Кварезма----Диего----Насри---К.Роналдо

-------------------- Златан -------------------

Бива?

Шубо се заигравте со формациите....
Абе ја напраив една и овие одма демек да го имитираат идолот :smir:
иначе нема веза
ја онака ја ставив формацијата за ако се купи некој а не цела постава да ја менуваме:vozbud:

Рикелме не го рачунајте иде у Бока сигурно.

Рикелме не го рачунајте иде у Бока сигурно.

Рикелме го имаше официјалното (трето) претставување во Бока како нивни играч. (неможи да игра на светското за клубови). Значи ни во Јуве ни во Интер.

се знаеше дека нема да дојде се е шпекулации само за да се продаваат весниците побрзо.веке 2 месеца се врткаше Рикелме дека ке дојде исто и дека ке има трампа Самуел-карваљо ама ете Чичко ми Морати како рече.НЕМА нови засилување во Јануар и тоа е се.капут.:smir:

eve povikanite igraci protiv fiorentina..

Bramkarze: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso;

Obrońcy: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 30 Pelи;

Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo.

Ќе го примиме... него што сакав да речам?

Се сетив, малиов е ставен на строга ''бразилска диета''.
Резултатите веќе се видливи, ослабел 5 кг а има уште 20тина дена од терапијата. На психички план не знам како напредува, се надевам дека не го ставиле во бела кошула со ракави. :)

fitadris2.jpg

Еве денес со кој јас мислам дека Интер треба да излезе

--------------------------Julio Cesar---------------------------

Maicon-------Ivan Cordoba-------Walter Samuel---------Cristian Chivu

Luis Jimenez----------Stankovic--------Cambiasso-----------Zanetti

----------------Ibrahimovic---------------Crespo-------------------

Е едно знам Манчини сигурно ќе почне со Дакур прва постава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom