Фан клуб - РК Вардар

Денов е само за просалва на првата титула на низата титули кој ги очекуваме од цело СД Вардар сеознава, иако денес очекувам да има помалку публика од утакмциата со Металург, најверојатно сите очекуваат и си мисалт дека готоов титулата ја осовивме чим го тепавме Метларуг па не треба д додјат на утакмица и го потценуваат Загреб, само се надевам и играчите не мисалт така пошо има да не исплеска Загреб ако така се однесуваат.

Ќе има исто како вчера претпоставувам.
Каков викенд беше ова аууу :D
Вчера изгубивме ама ич не е битно со оглед на тоа што Џиџи си даде оставка = најдоброто нешто што можеше да се случи :D
Младинците на КК Вардар веќе се закитија со куп трофејот во кошарка. Ред е за втора титула, овојпат нешто многу поголемо.
Мечот нема да биде воопшто лесен, затоа одиме јако!!!
Ајде ајде ајде Варсдареееее, Вардареееееееее, Вардареееееееее :vozbud:

Ќе има исто како вчера претпоставувам.
Каков викенд беше ова аууу :D
Вчера изгубивме ама ич не е битно со оглед на тоа што Џиџи си даде оставка = најдоброто нешто што можеше да се случи :D
Младинците на КК Вардар веќе се закитија со куп трофејот во кошарка. Ред е за втора титула, овојпат нешто многу поголемо.
Мечот нема да биде воопшто лесен, затоа одиме јако!!!
Ајде ајде ајде Варсдареееее, Вардареееееееее, Вардареееееееее :vozbud:
Да ти кажам искрено ти завидувам на викендов твој. Се како шо сакаш ти се исполни, овај е еден од тие викенди :)

Дечки кога го видов клипов и кога ми текна како беше во петокот...Има ли подобра најава од ова? :)

Ќе има вечер луѓе бе, браниме титула бе титула :vozbud::vozbud::vozbud:
Вчера не ни одев со некој посебен мерак за утакмицата, ми беше на исто ниво како да играме со Турново,Металург... А овој завршен турнир во Скопје го чекам од кога почна сезоната и од кога кажаа дека ќе ја браниме титулата во Скопје, ајде нека грми Скопје за нашиот Вардар !!!

ЗА ЕДНА ЉУБОВ ЖИВЕЕМЕ ЗА ЕДЕН КЛУБ НАВИВАМЕ, ЕДНА ЉУБОВ ЕДЕН ЖИВОТ ЗА ТЕБЕ НАШ ВАРДАРЕ !!!

:vozbud::vozbud::vozbud:

Дечки кога го видов клипов и кога ми текна како беше во петокот...Има ли подобра најава од ова? :)

Ќе има вечер луѓе бе, браниме титула бе титула :vozbud::vozbud::vozbud:
Вчера не ни одев со некој посебен мерак за утакмицата, ми беше на исто ниво како да играме со Турново,Металург... А овој завршен турнир во Скопје го чекам од кога почна сезоната и од кога кажаа дека ќе ја браниме титулата во Скопје, ајде нека грми Скопје за нашиот Вардар !!!

ЗА ЕДНА ЉУБОВ ЖИВЕЕМЕ ЗА ЕДЕН КЛУБ НАВИВАМЕ, ЕДНА ЉУБОВ ЕДЕН ЖИВОТ ЗА ТЕБЕ НАШ ВАРДАРЕ !!!

:vozbud::vozbud::vozbud:

Нели?? Вчера да не ми се јавеа за на фудбал, не ни планирав да одам. Ептен без мерак отидов. Единствено ради скандирањата против Џиџи беше интересно.

Ама затоа денес, уште од сабајле чувствувам возбуда. Едноставно, трофејот мора да се одбрани.

Да ти кажам искрено ти завидувам на викендов твој. Се како шо сакаш ти се исполни, овај е еден од тие викенди :)
Ништо нема да биде исполнето ако вечерва не ја кренеме титулата :icon_mrgr:

Па тоа бе другар, воопшто немав мерак за вчера, одам како што одам секој викенд на утакмица, без никаков мерак, не знам ни толку луѓе како дојдоа, поготово на запад...За Џиџи единствено испадна добро...Колку и да го пратам ФК Вардар од раѓање буквално, не ми е како што ми е во моментов за ракометариве, кога ќе ги видам како од срце играат и се радуваат на успесите, навистина се како едно семејство и одлично функционираат, уживам да ги гледам и гласот да го дадам за нив...Камо да имавме таков тенер и играчи во ФК Вардар, и последно место да бевме немаше да жалам...

Ме пука еуфорија, цел ден си пеам песни за Вардар :icon_mrgr: :love:

Друга работа што ме радува е возраста на ракометарите.
Си земав проспектче минатава утакмица, и имаме бајаги млад тим.
Освен Петриќ ниту еден друг играч не ни е роден во 70-тите...

Маркоски, Милиќ, Драгаш (1990)
Ојлески (1989)
Чаневски, Абутовиќ, Карачиќ, Лазовиќ, Раковиќ (1988)
Кукоски, Стоилов (1987)
Марковиќ, Јовчевски (1986)
Недановски, Лазаров (1985)
Даскалоски, Прибак (1984)
Рајковиќ (1983)
Владимир Петриќ (1975)

Само Петриќ е единствен ракометар што има над 30 години :)
Пример Металург има 13 играчи кои имаат над 30 години :pos:

Не знаев дека Абутовиќ бил толку млад :eek:

А некој дали знајт што е работата со Кукоски? Веќе добри 2 месеци го нема во тимот не го имам видено.

Ојлески (1989)
Кукоски, Стоилов (1987)
Рајковиќ (1983)
Владимир Петриќ (1975)

Петриќ не старее :D Уште 5 години може да игра :icon_mrgr:

А некој дали знајт што е работата со Кукоски? Веќе добри 2 месеци го нема во тимот не го имам видено.
Голема повреда заработи на еден лански меч, кога го изнесуваа на носилки :(
Не 2 месеци туку многу подолго е надвор од терените, и од таа причина беше доведен Драгаш. За жал мислам дека за Кукоски сезоната е завршена :(

Ојлески (1989)
Кукоски, Стоилов (1987)
Рајковиќ (1983)
Владимир Петриќ (1975)

Се е тоа супер ако имаат долги договори. Само брз и агресивен ракомет за минчолург

Се е тоа супер ако имаат долги договори. Само брз и агресивен ракомет за минчолург
После дупката од три години НИКАКВА работа на клубот, во последниве 2 сезони конечно почнаа сериозно да работат. Договорите се на подолг период, но за жал одново може да се очекува дека некои од играчите за повеќе пари ќе преминат во Металург.
Овој тим е производ на Вујо, така да ако на крај од сезона Вујо замине во Катар, тогаш тимот ќе се урне како кулаб од карти...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom