Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти кажам искрено ти завидувам на викендов твој. Се како шо сакаш ти се исполни, овај е еден од тие викендиЌе има исто како вчера претпоставувам.
Каков викенд беше ова аууу
Вчера изгубивме ама ич не е битно со оглед на тоа што Џиџи си даде оставка = најдоброто нешто што можеше да се случи
Младинците на КК Вардар веќе се закитија со куп трофејот во кошарка. Ред е за втора титула, овојпат нешто многу поголемо.
Мечот нема да биде воопшто лесен, затоа одиме јако!!!
Ајде ајде ајде Варсдареееее, Вардареееееееее, Вардареееееееее![]()
Дечки кога го видов клипов и кога ми текна како беше во петокот...Има ли подобра најава од ова?
Ќе има вечер луѓе бе, браниме титула бе титула
Вчера не ни одев со некој посебен мерак за утакмицата, ми беше на исто ниво како да играме со Турново,Металург... А овој завршен турнир во Скопје го чекам од кога почна сезоната и од кога кажаа дека ќе ја браниме титулата во Скопје, ајде нека грми Скопје за нашиот Вардар !!!
ЗА ЕДНА ЉУБОВ ЖИВЕЕМЕ ЗА ЕДЕН КЛУБ НАВИВАМЕ, ЕДНА ЉУБОВ ЕДЕН ЖИВОТ ЗА ТЕБЕ НАШ ВАРДАРЕ !!!
![]()
Ништо нема да биде исполнето ако вечерва не ја кренеме титулатаДа ти кажам искрено ти завидувам на викендов твој. Се како шо сакаш ти се исполни, овај е еден од тие викенди![]()
Друга работа што ме радува е возраста на ракометарите.
Си земав проспектче минатава утакмица, и имаме бајаги млад тим.
Освен Петриќ ниту еден друг играч не ни е роден во 70-тите...
Маркоски, Милиќ, Драгаш (1990)
Ојлески (1989)
Чаневски, Абутовиќ, Карачиќ, Лазовиќ, Раковиќ (1988)
Кукоски, Стоилов (1987)
Марковиќ, Јовчевски (1986)
Недановски, Лазаров (1985)
Даскалоски, Прибак (1984)
Рајковиќ (1983)
Владимир Петриќ (1975)
Само Петриќ е единствен ракометар што има над 30 години
Пример Металург има 13 играчи кои имаат над 30 години
Не знаев дека Абутовиќ бил толку млад![]()
Голема повреда заработи на еден лански меч, кога го изнесуваа на носилкиА некој дали знајт што е работата со Кукоски? Веќе добри 2 месеци го нема во тимот не го имам видено.
Друга работа што ме радува е возраста на ракометарите.
Си земав проспектче минатава утакмица, и имаме бајаги млад тим.
Освен Петриќ ниту еден друг играч не ни е роден во 70-тите...
Маркоски, Милиќ, Драгаш (1990)
Ојлески (1989)
Чаневски, Абутовиќ, Карачиќ, Лазовиќ, Раковиќ (1988)
Кукоски, Стоилов (1987)
Марковиќ, Јовчевски (1986)
Недановски, Лазаров (1985)
Даскалоски, Прибак (1984)
Рајковиќ (1983)
Владимир Петриќ (1975)
Само Петриќ е единствен ракометар што има над 30 години
Пример Металург има 13 играчи кои имаат над 30 години
Не знаев дека Абутовиќ бил толку млад![]()
После дупката од три години НИКАКВА работа на клубот, во последниве 2 сезони конечно почнаа сериозно да работат. Договорите се на подолг период, но за жал одново може да се очекува дека некои од играчите за повеќе пари ќе преминат во Металург.Се е тоа супер ако имаат долги договори. Само брз и агресивен ракомет за минчолург