да да и Јунајтед се класа за ТотенхемTotenhem e klasa za Bazel... samo strav mi e da ne igraat so vtor sostav da se cuvaat za u PL za plasman za u LS, ako igraat so pun sostav 100% sum siguren deka ke gi zgazat.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да да и Јунајтед се класа за ТотенхемTotenhem e klasa za Bazel... samo strav mi e da ne igraat so vtor sostav da se cuvaat za u PL za plasman za u LS, ako igraat so pun sostav 100% sum siguren deka ke gi zgazat.
Тоа дека Тотенхем изиграја многу слабо прошлата утакмица и дека ако изиграа исто и вечерва, ќе изгуба со 2 гола разлика .....Што збориш бе....
Бил бил, да видиш како бил и ќе бидеОвој малер не бил, више незнам кај да се обратам на послениве 34 тикети 22 ми се за една 6 добитни и 6 со поке промашени.
За недела гледам една утакмица со 3.30 коеф шанса за пролаз голем али отом потом
за овие шо играат онлајн
Питсбург 5,5+
А јас што да кажам?Dobro, tolku glupa Barcelona sho ne mozeshe kosh da daj :Sbravo! :/
Ова ѓи има сите предуслови,за бокс мечЊукасл - Сандерленд ЦРВЕН ДА 3,30
Ако се секавате ви ја предложив и на првата дека ке има црвен
Дерби и тоа големо градско ,им требаат бодој и на двете, Пардју VS Ди Канио,ништо чудно и да се истепаат или некој од тренериве црвен да јаде
Судија Хауард Веб