Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde ajde 2 : 0 ibra dva gola aj cestito pobeda:)
14` ibrahimovic
31` ibrahimovic

Мислам дека Манчини си го зацементира местото во Интер со оваа победа :helou:

Чекајте.. уште не е завршен натпреварот. Најверојатно ќе победиме... ама којзнае. Манчини е невиден баксуз.

Абе па Ибра не давал многу голови? :zver:

7 утакмици - 9 гола
во првенство 6 утакмици - 7 гола
(vs Roma 1x, vs Sampdoria 2x, vs Livorno 2x, vs Empoli 2x)
......во ЛШ 1 утакмица - 2 гола......
(vs PSV 2x)

:pos2: :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Каква контрола на топка, каква техника!!!! WOOOOOW!!!!

Вториот гол, го лобовира голманот од мртов агол, во пад и на подалечната страна на голманот(Гомес, кој важи за голман со одличен рефлекс)... ревија на потези, многубројни напади, имавме уште 2,3 шанси за гол но сепак добро е сега за сега. Како што тргнал Ибра не бу бега златната топка(ако ја задржи формата).

Oва не ни требаше... Киву доби втор жолт картон. Интер ќе игра 25 минути со 10 играчи. :-S

Koj znae sto e ova?

45'+3
Suazo is sent off after the final whistle for elbowing an opponent.

Ајде нека е наздравје 2 црвен картон Суазо го доби откако му шибнал една на противникот ама сеедно утакмицата заврши 2-0.
Е сега Манчини нека се праша што ке прави без напаѓач во лига на шампиони.

Со други зборови... нае*авме. Само Ибра и Креспо ги имаме на располагање, така? =/

Koj znae sto e ova?

45'+3
Suazo is sent off after the final whistle for elbowing an opponent.
Што зборувате бе? Каков црвен картон.. не знам кај видовте такво нешто.. јас го гледав натпреварот и такво нешто не видов.. Гледав на моменти и Рома ана не верувам дека пропуштив такво нешто.. мислам дека грешка е ова.. Суазо не доби црвен..

Што зборувате бе? Каков црвен картон.. не знам кај видовте такво нешто.. јас го гледав натпреварот и такво нешто не видов.. Гледав на моменти и Рома ана не верувам дека пропуштив такво нешто.. мислам дека грешка е ова.. Суазо не доби црвен..

Откако заврши натпреварот доби, а очигледно и тој се важи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom