Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Како се вика продавницата за велосипеди и делови во кисела вода и кога работи ? А и локација ако знаете.. малце е итно/

Рокхопер од 94та.
Некои работи се сменети сега, ставени му се мазни гуми, менувачи и уште некои ситници.
Наредна недела ќе земам ланец нов и евентуално ако најдам седиште.
Патем да му се заблагодарам на Зоц, малку касно, за донираните работи, кочниците се екстра друже! :)

Пред месец два те видов најверојатно тебе со точаков кај трафиките кај корчагин :)

Нареден пат викни по мене, ќе застанам да се поздравиме. :D

Не бев сигурен дали беше ти, не планирам да се избрукам:pos:. Стоеше со едно девојче пред трафиките :)

Не бев сигурен дали беше ти, не планирам да се избрукам:pos:. Стоеше со едно девојче пред трафиките :)
Па со женско, нормално.:P
Jaс сум бил изгледа, скоро секој ден од таму за на факултет поминувам.:)

Па со женско, нормално.:P
Jaс сум бил изгледа, скоро секој ден од таму за на факултет поминувам.:)
Утре ако поминуваш накај 9, можеби ќе те сретнам :)

Знае ли некој по која патека ќе се вози во Недела.Оваа водно up hill што е.Дали ќе биде макадам или само по асфалт.И ако има некој мапа добро би било да ја ми ја прати или да ја стави овде....Планирам да возам во Недела.

Има дел кој се вози на асфалт но поголемиот и најтешкиот дел од стазата е на земја. Просекот е околу 13-15% на цела стаза со делови каде угорнината е преку 22%.

MTB up hill е што значи макадам повеќе инфо тука

Да го видов ова,али каде продолжува патекава.АКо може некој да пушти линк од гоогле мапс.И што препорачувате!Тенки гуми кенда 1.5 или швалбе 2.25 да ги оставам.

Да го видов ова,али каде продолжува патекава.АКо може некој да пушти линк од гоогле мапс.И што препорачувате!Тенки гуми кенда 1.5 или швалбе 2.25 да ги оставам.

Еве линк:
http://tinyurl.com/bol4s3k

овде вика 2270м така да не продолжува нигде, инаку патекава е земја и има некаде камења, а првиот 1 километар е асфалт.

Еве ти и колку е стрмна, само не е од Јован Крстител туку од подалеку, и одење и враќање:

OBngza2.png

500м асфалт и 1800м земја со камења (y)

Дечки, денес ми се искриви предниот запчаник. Дајте некои предлози со приступачни суми. За 21 брзинец се работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom