Breaking Bad

O

ob1

Гостин
Само ја приметив дека во последната епизода Џеси се вратил на дрогите? Волт кога му ги носеше парите и му влезе во куќата, се виде како стана за да го тргне бонгот да не се гледа. Тапа ќе биде ако напраат да умре од предозираност или да се самоубие.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Ги изгледав сите епизоди за една недела.
Сега се чудам дали серијата станала комерцијала и хипстерите ќе почнат да ја хејтаат? :icon_lol:

Не ме зарази ниедно машко, сама се одлучив да ја гледам. И нормално си го засакав Aaron Paul. :love:

Ве прочитав сите на темава, никој не спомна за сликата во последната епизода на која Волтер обрнува внимание и прашува, мислите дека можеби има некакво влијание за понатамошните дејства и какво? Оти како што видовме досега ништо не е случајно, секоја секунда и секој предмет што се потенцира на некаков начин после е од огромна важност. Yo! :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074

Ќе да е од BTS ова. Тазе ми изгледа, а и не ми текнува да сум ја видел до сеа во некоја од епизодиве.
Ако е стара, можно да е од сцената со возот. s5
Ma да чисто сумљам.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Баш вчера го читав ова. Мислам дека ќе се зезнат ако направат вакво нешто.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Вреди ли да се гледа? И така гледам многу серии па немам време за сите али да ја почнувам ли?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Абе гледате темава има 80 страни и прашувате дали е добра...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Првата сезона видов дека има малце епизоди така да ке ја спуштам првин нејзе па ако е јака ке продужам. Што биде нека биде.
Нема да зажалиш , едиствена серија после prison break што не ме остаде да станам 1 недела од пред монитор

Kajgana Shop

На врв Bottom