Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно све ова, али да не заборавиме дека и двајцата дадоа амин за најголемото предавство на власта - амнестијата на воените злосторници од Хаг, за која амнестија деновиве добивме критики од Европа.Не ми е јасно со кое лице, глујо го прегрнува Јохан, и со кој образ го погледнува во очи?
Тој истиот циркузант, седна учка во фотеља, и сега тој истиот циркузант приредува пречек со сите салтанати на човекот, кој ратуваше против учката... Која дволичност, кое лицемерие, ѓубриња едни засмрдени...
П.С. Јохан, Лаву, добродојде „дома“....
Многу ме повредува ова од Европа што сме добиле критики. Ма нек се гонат и они у курац...Точно све ова, али да не заборавиме дека и двајцата дадоа амин за најголемото предавство на власта - амнестијата на воените злосторници од Хаг, за која амнестија деновиве добивме критики од Европа.
Не ми е јасно со кое лице, глујо го прегрнува Јохан, и со кој образ го погледнува во очи?
Тој истиот циркузант, седна учка во фотеља, и сега тој истиот циркузант приредува пречек со сите салтанати на човекот, кој ратуваше против учката... Која дволичност, кое лицемерие, ѓубриња едни засмрдени...
П.С. Јохан, Лаву, добродојде „дома“....
А ти од штаб ме цитираш?Истиот Грујо му ја вработи жената за да ги преранува децата,истиот Грујо два пати месечно и плаќаше да оди и да го посетува Јохан во затворот.За учката не коментирам
Срцето ми трепереше кога го одржа говорот,секоја му чест.Добредојде хероју МАКЕДОНСКИ.
А ти од штаб ме цитираш?
Да да, плаќаше грујче, од негов џеб све тоа
Те молам поштедиме од вакви бош муабети...
И што го малтретираат сега Јохан на плоштад? Место да каже 2-3 реченици од срце, они реферати му пишувале, па и Есма му ја донеле да му грака над глава...
Нека го оставаат на раат човекот, 8 години, со деца, со родители, со роднини не се видел како што треба, они земале го гњават![]()