Јохан се врати дома! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
403953_353536204673823_1236815870_n.jpg

Не ми е јасно со кое лице, глујо го прегрнува Јохан, и со кој образ го погледнува во очи?
Тој истиот циркузант, седна учка во фотеља, и сега тој истиот циркузант приредува пречек со сите салтанати на човекот, кој ратуваше против учката... Која дволичност, кое лицемерие, ѓубриња едни засмрдени...

П.С. Јохан, Лаву, добродојде „дома“....
Точно све ова, али да не заборавиме дека и двајцата дадоа амин за најголемото предавство на власта - амнестијата на воените злосторници од Хаг, за која амнестија деновиве добивме критики од Европа.

добредојде јохан
те молам оди си дома нека ти зготви нешто жена ти а нас остај не да си гледаме др оз

Точно све ова, али да не заборавиме дека и двајцата дадоа амин за најголемото предавство на власта - амнестијата на воените злосторници од Хаг, за која амнестија деновиве добивме критики од Европа.
Многу ме повредува ова од Европа што сме добиле критики. Ма нек се гонат и они у курац...
А тоа со амнестијата, тоа е како резултат на уцените што ги добил Јохан, и сосема го оправдувам тоа... А и нејќам да навлегувам во таа политика...

Една од првите работи кои ги кажа е дека сите Бранители на оваа земја треба да се почитуваат и ценат ...

Се надевам дека ќе има прилика да се сретне со Ангелов па да види колку истите се почитувани и ценети, и тоа баш од тие што денес го пречекаа.

Секоја чест на херојот и маченик што ги издржал неправедните години во затвор. Баш ми е мило што барем 4 години порано се врати. Се надевам дека ќе го добие заслужениот третман како бранител на земјава, иако баш моментално бранителите и не се нешто осебно ценета и привелигирана категорија

П.С. Владо Јаневски дефинитивно го загубил гласот и е сега тежок фалширант.

Не ми е јасно со кое лице, глујо го прегрнува Јохан, и со кој образ го погледнува во очи?
Тој истиот циркузант, седна учка во фотеља, и сега тој истиот циркузант приредува пречек со сите салтанати на човекот, кој ратуваше против учката... Која дволичност, кое лицемерие, ѓубриња едни засмрдени...

П.С. Јохан, Лаву, добродојде „дома“....

Истиот Грујо му ја вработи жената за да ги преранува децата,истиот Грујо два пати месечно и плаќаше да оди и да го посетува Јохан во затворот.За учката не коментирам

Срцето ми трепереше кога го одржа говорот,секоја му чест.Добредојде хероју МАКЕДОНСКИ.

Емоционален момент, херој е Јохан. Се надевам ќе добие заслужен третман, и нема воопшто да се вмеша во политика. Не му треба тоа. Заслужи пречек иако некои мрчат. (y)

Истиот Грујо му ја вработи жената за да ги преранува децата,истиот Грујо два пати месечно и плаќаше да оди и да го посетува Јохан во затворот.За учката не коментирам

Срцето ми трепереше кога го одржа говорот,секоја му чест.Добредојде хероју МАКЕДОНСКИ.
А ти од штаб ме цитираш? :)

Да да, плаќаше грујче, од негов џеб све тоа ;)
Те молам поштедиме од вакви бош муабети...

И што го малтретираат сега Јохан на плоштад? Место да каже 2-3 реченици од срце, они реферати му пишувале, па и Есма му ја донеле да му грака над глава...
Нека го оставаат на раат човекот, 8 години, со деца, со родители, со роднини не се видел како што треба, они земале го гњават :tapp:

А ти од штаб ме цитираш? :)

Да да, плаќаше грујче, од негов џеб све тоа ;)
Те молам поштедиме од вакви бош муабети...

И што го малтретираат сега Јохан на плоштад? Место да каже 2-3 реченици од срце, они реферати му пишувале, па и Есма му ја донеле да му грака над глава...
Нека го оставаат на раат човекот, 8 години, со деца, со родители, со роднини не се видел како што треба, они земале го гњават :tapp:

Во право си, НИЕ граѓаните плаќавме, и воошто не ми е криво ако од мои даноци отишле пари за слободата на Јохан, а сега планираат ли да стојат пет саати таму на плоштадот, којзнае колку е уморен човекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom