Алкохолот само ќе го успори дејството ништо повеќе. Не се плаши, љокај до смрт.
Анксиозност се лечи ќе повторам со ебење и спорт. Се друго е излишно и само ги прикрива симптомите, т.е. не ни има симптоми, се е до мозочето. Така да мој најискрен другарски совет би ти бил поарно да се труеш со алкохол него со апои, односно еби еби и само еби.
Ова не важи за тие ко нас без дунди пријателе.
--- надополнето: 16 април 2013 во 17:24 ---
Ептен сега ти се умешав у манџа, ама нели можеш истово сам да си го направиш? Не? Нели сум во право?
А малтретирањето сфати го како челичење, тоа се фрустрации на говеда кон тебе, значи ти не си бил тој што имал проблем со самиот себе, него они. Тие истите само успеале да продрат до тебе зошто ти си дозволил. Јас бев СВИЊА ДЕБЕЛА на која и се смееше кој ќе стигне и бев предмет на шега со години, бев исмеван и за тоа што немав дом, што живеев у пичку матер, ма за што не и тоа во периоди кога сум бил најосетлив. Ама сето тоа било само обично челичење, бидејќи доколку им дозволев и потклекнев пред нив сега немаше да бидам ѕвер, а тие таму кај што и останаа, во од мајка им вагините
Сега си газам пријателе поуверен од било кога.
Иако социјализацијата игра најголема улога, сепак за во иднина пробај негативностите да ги извадиш во позитивен контекст односно да го возиш филмот и реметот од веселата, забавната страна и ќе видиш дека ќе бидеш горд на истото, независно дали си бил дебел, слаб, со мало куре, без женски, машки, што и да е....ти си сам свој крал бе човек и слободно гази си.
Јебем ти анксиозност и све.
Се најдобро, биди јак!