Слики до нашите градоначалници

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Picture 152.jpgPicture 153.jpgPicture 155.jpg
како се договоривме,оваа тема да ја отворите после завршување на изборите,па ајде
и ова да се спои со истата.
Ме интересире дали градоначалникот на општина Аеродром мисли и на овие лица од оваа населба.
Населбата е Горно лисиче - право од трговскиот кога завршуват улиците и бараките(од по земјотр.)
е ама изгледа до тука живее македонски народ а понатаму видете каква е состојбата и со улиците и со околината а посебно со ова некогашно „селско’ игралиште.
Кој ги рачуна овие граѓани рамноправни со другите кога еве не се - (ама за гласање им требаа).не видов никаде детски лулашки,од ресторанот „Мирко“ па се до Вардар. Е ама помеѓу зградите во Н.Лисиче ги имате на секоја ширинка и тоа е добро - супер е така треба - ама овде ич.Овие овдешни деца од куќиве во населбата Горно Лисиче не сакаат или незнаат да се лулаат.
Стварно е населбава со жители од:Ропотово,Локвица,Девич,Богомила,Бистрица,Модриште,Бенче,
Воѓани, Обршани,Ораов дол,Секирци,Согле,Плетвар,Мажучиште,Сланско,Суво дол и Подржокоњ.
Ама и тие се наши граѓани и треба да имат исти услови за живот како во Тафталиџе и Козле,затоа што исто така плаќаат данок колку и сите други.Мене тие ми се комшии и ги почитувам.
Ајде ќе ги види ли овие слики и Ивица Коневски-тој ли беше. Пратете му порака.
-------------------------------------------
И почнете секојдневно од сите места да ги потсетувате новите градоначалнци,дека работата не е само околу газето на секретарката и викенд во некоја маалска меана туку и тоа од вас кажано.
ПОЧНЕТЕ ДА СЛИКАТЕ. - СЕ БАРАТ ДОПИСНИЦИ ОД СИТЕ ОПШТИНИ

Ако почнам да слика секоја улица тротоар кај мене во Лисиче има да ми се наполни меморијата на картичката во мобилниот :pos: Мада не верувам дека некој градоначалник ќе ги види овие слики :icon_mrgr:

Ајде утре одам да сликнам нешто позначајно па ќе постирам слики :)

зашто сега се жалите и кукате , па вие- народот нив ги избрал и демек они незнаат какви им се состојбите во општините ....

Сега видов дека сум згрешил:Темата беше Слики до градоначалниците
зашто сега се жалите и кукате , па вие- народот нив ги избрал и демек они незнаат какви им се состојбите во општините ....
Аце: за да видат што не сработиле оние 4 години,а за да овие 4 го направат,
бидеиќи се поцеќето исти на исти фотељи и исти секретари.
-----------------------------
сега приметив темата беше:Слики до градоначалниците
ама ај ќе се снајдата модераторите и ќе ја спојат оваа со сликите...........

Сега видов дека сум згрешил:Темата беше Слики до градоначалниците

Аце: за да видат што не сработиле оние 4 години,а за да овие 4 го направат,
бидеиќи се поцеќето исти на исти фотељи и исти секретари.
-----------------------------
сега приметив темата беше:Слики до градоначалниците
ама ај ќе се снајдата модераторите и ќе ја спојат оваа со сликите...........
Се надевам дека ќе допре некоја слика до нивните очи а и да ги допре малце до душата и да почнат да се занимаваат со таа проблематика за која и се они поставени на тие места .И нека не забораваат од кого се избрани ;)

Аха да, сега веднаш ќе интервенираат.

Ич не им чуе на нив, сега ќе си ги ладат 4 години......

па што сега кукате ебате беља кој од политичарите ке отвори форум да прочита.Сега ви текнало да плачете можеше фино лепо не излегувај да гласаш прави протести или сите имаат дадено шупчиња под наем

Прегледај го приврзокот 61895Прегледај го приврзокот 61896Прегледај го приврзокот 61897
како се договоривме,оваа тема да ја отворите после завршување на изборите,па ајде
и ова да се спои со истата.
Ме интересире дали градоначалникот на општина Аеродром мисли и на овие лица од оваа населба.
Населбата е Горно лисиче - право од трговскиот кога завршуват улиците и бараките(од по земјотр.)
е ама изгледа до тука живее македонски народ а понатаму видете каква е состојбата и со улиците и со околината а посебно со ова некогашно „селско’ игралиште.
Кој ги рачуна овие граѓани рамноправни со другите кога еве не се - (ама за гласање им требаа).не видов никаде детски лулашки,од ресторанот „Мирко“ па се до Вардар. Е ама помеѓу зградите во Н.Лисиче ги имате на секоја ширинка и тоа е добро - супер е така треба - ама овде ич.Овие овдешни деца од куќиве во населбата Горно Лисиче не сакаат или незнаат да се лулаат.
Стварно е населбава со жители од:Ропотово,Локвица,Девич,Богомила,Бистрица,Модриште,Бенче,
Воѓани, Обршани,Ораов дол,Секирци,Согле,Плетвар,Мажучиште,Сланско,Суво дол и Подржокоњ.
Ама и тие се наши граѓани и треба да имат исти услови за живот како во Тафталиџе и Козле,затоа што исто така плаќаат данок колку и сите други.Мене тие ми се комшии и ги почитувам.
Ајде ќе ги види ли овие слики и Ивица Коневски-тој ли беше. Пратете му порака.
-------------------------------------------
И почнете секојдневно од сите места да ги потсетувате новите градоначалнци,дека работата не е само околу газето на секретарката и викенд во некоја маалска меана туку и тоа од вас кажано.
ПОЧНЕТЕ ДА СЛИКАТЕ. - СЕ БАРАТ ДОПИСНИЦИ ОД СИТЕ ОПШТИНИ
Добро, не можеше да ми пишеш порака за да ја отклучам старата тема наместо да отвараш нова? :)
Ги споив двете.

иако немам слики сепак ќе го пофалам (малку, не многу) градоначалникот на к.вода. ги среди парковите кои претходно беа паркови но без трева, клупи и лулашки. исто така и правењето (проширувањето) на ул борис трајковски од 2 во 4 ленти, па сега протокот на возила е многу поарен. има уште многу да се прави но сепак за почеток е задоволително. и аеродром се труди, особено кога станува збор за санирање на раскрсницата пред тобако2. тука бар еднаш во месецот некој решава да ја провери цврстината на ѕидчето (кај што се фонтаничките и црквичките) и нормално после тоа искршените делови се на терет на општината. како и да е, ги приметувам позитивностите на овие две општини. слики следен пат

Picture 762.jpg.Picture 763.jpg.Picture 764.jpg
Сликано пред 5 минути - новиот центар на општина Аеродром.
Еј, Ивица, Ивица, каде си-каде си
зар не заборави за час,а луѓе сме
море уште ли ја клатиш вратата,
вратата за 1000 еври платата...платата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom