Најсексапилни професии

MDG--Mark-Tran-in-Kenya---006.jpg

Посебно ако е вака исончана од неуморното сонце во периодот од Јуни-Септемри. Копа исклучиво за да сади арпаџик. И кога ќе се врати дома гаќата и е пожутена од подмочнување, а екстра шмек е ако мириса на апрлска пот. Добива од мене оралка и без да праша...

Мене порано ми беа секси, мажи во униформа, посебно некое младо војниче. Се сеќавам натовци кога беа во Македонија ептен ми беа секси.
Денес се палам на одбојкари. АУУУУУУУУУУУ какво тело имаат тие. Мислиш вајани се сите од еден калап. Ги заварив еднаш у сала на тренинг, ама не од овие нашиве, странци беа овие што ги гледав. А бе два саати си седев на трибини и си ги гледав. Таква прилика не смеев да пропуштам. Скоката, трчаат, се наведнуваат по топки... Мераци, што да ви кажувам... Секоја би останала без зборови.

Земјоделка. Замисли ја напучена кај шо копа со мотиката у редо.
Јуниор одПОДАРЕШ ли се јавуваш.Как е тамо.Заврна ли. Ора ли се.

За греота чоеков на мака си е

А да дадеше бар адреса,да не бара случајно приправник-чирак по нашки.
Па тој само нека си гледа и собира пари,работата и онака е се на чираците.

спикер на вести или онај шо кажува за времето иако ја би паднала на ветеринар :love: мислам шо е посекси од некој пикнат во штала и пробува да и ги отплетка цревата :vozbud:

спикер на вести или онај шо кажува за времето иако ја би паднала на ветеринар :love: мислам шо е посекси од некој пикнат во штала и пробува да и ги отплетка цревата :vozbud:
добро си ни позната на сите, (посебно од Црн хумор), така да што и да напишеш не ни е чудно :icon_lol: би се изненадиле нешто нормално да пишеш ;)

инаку што има посекси од докторка и професорка??? НИШТО :love::love::love:

добро си ни позната на сите, (посебно од Црн хумор), така да што и да напишеш не ни е чудно :icon_lol: би се изненадиле нешто нормално да пишеш ;)

инаку што има посекси од докторка и професорка??? НИШТО :love::love::love:
или млекар.....

Тој шо го открил млекото...Шо и праел на кравата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom