Најсексапилни професии

не ме пала аптекари , само месарите облечени во бело ме пала ама извалкани со крф....
пекар да.....меси сине меси....:D:cautious: од доктори само тие со жолто комбе шо че ме зема од дома ме пала :vozbud:
--- надополнето: 10 април 2013 во 13:34 ---

ко че се натрти домашна да му прегледа на другарчето пред тебе а гајчата в гас и се пикнала а ти му караш му врниш оти глетката не можи да ти потрај оти не напишал
абе остај то домашна, училишна башка прича е. него самава работа и е да се занесува некако. секогаш се скоцкани, дотерани, намирисани, нашминкани :love: ништо тешко не работат.
леле леле мене што ми предаваше една професорка по бизнис во средно :drk:машките буквално бевме луди по неа. само на нејзин час сите бевме собрани, па чак и од други класови деца идеја дур не ги открие дека се тука. абе да полудиш беше девојката, бомба. тогаш вработена, млада, убава :love: сите учевме колку што можеме бизнис и се натпреварувавме кој повеќе знае.
а и докторка не е лошо. со бел мантил, средена, сите по неа трчаат, бараат нешто, а таа на штикли фрц прц си прави по ходници.

п.с. не знам зошто ама според мене професор е некако женска професија. повеќе ги бива и со деца и со тинејџери и со помлади и со постари.

Дедомразици. Задолжително со капчето.

4175803283_7d7194f1e1_z.jpg

Професорки и медицински сестри :)

Трактористка.Па и уште моментот кога ќе крене мишка после напорната работа, абе love at first sight..... ти оди да се закопаш самиот под асфалт или земјата со нуклеарка да ја разнесеш.Во радиус од триесет метри сé венее.

Можеби не е правило и не би можел да заклучам дека е најсекси професија,но знам дека библиотекарката во "Браќа Миладиновци" е безобразно секси и е идеална за добро сценарио за порнич меѓу полиците,во кој радо би учествувал:love:

Можеби не е правило и не би можел да заклучам дека е најсекси професија,но знам дека библиотекарката во "Браќа Миладиновци" е безобразно секси и е идеална за добро сценарио за порнич меѓу полиците,во кој радо би учествувал:love:
Мрш гад еден,јадењето у грло ми се врати :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom