- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 912
Само едно ке ви кажу... КОЈ ГУБИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТИ
Ja ти кажа едан пут дека јоште си мал,јоште млечни бркови имаш,али млад си имаш потенцијал мож ќе се опаметиш некад.. Овој не е утакмица па да играв Барселона-Реал па кој изгуби да се љути,овој е реалан живот. А од овој и ти ќе изгубиш,и сви други кои су малце попаметни од просек на глупога кумановца,ќе си цапаш у кал још много време,ќе немаш воду и ќе ти смрди ѓубре под прозор а град и даље ќе стагнира како да е од време на други светски рат. Али па реално кд ги размислу работе,па и мило ми е што победи Циц,па и овј народ не заслужуе боље,барем веќина од народ. Криво ми е само за тија попаметни и попрошетани људи што неможев да искочив од овуј смрдљиву дупку.Само едно ке ви кажу... КОЈ ГУБИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТИ
Поштен е..у шупак.Ако Циц вработувал само од СДСМ во Охрид Бакрачевски уште од првиот ден почнал да ги вади од работа таквите, кампањата што ја водеа насекаде беше се само фер и демократска не...така да Циц можеби е и најпоштен во целава ситуација...
Цитро ако ти е криво за гласовите од Албанците ич да не ти е...криво да ти е за Струга и Кичево каде Албанците ги изманипулираа другите националности за да победат, тука Циц ги манипулира Албанците, така да ако збориме за право продавање, Грујо продаде 2 града а Циц само си ја задржа власта...Ja ти кажа едан пут дека јоште си мал,јоште млечни бркови имаш,али млад си имаш потенцијал мож ќе се опаметиш некад.. Овој не е утакмица па да играв Барселона-Реал па кој изгуби да се љути,овој е реалан живот. А од овој и ти ќе изгубиш,и сви други кои су малце попаметни од просек на глупога кумановца,ќе си цапаш у кал још много време,ќе немаш воду и ќе ти смрди ѓубре под прозор а град и даље ќе стагнира како да е од време на други светски рат. Али па реално кд ги размислу работе,па и мило ми е што победи Циц,па и овј народ не заслужуе боље,барем веќина од народ. Криво ми е само за тија попаметни и попрошетани људи што неможев да искочив од овуј смрдљиву дупку.
Па и овде треба да се направи исто што треба ли Војку и даље да га оставив водовод 3 месеца плата им касни док он лока виски и лапа сас пријатељи и фамилију у Ексклузив...Ако Циц вработувал само од СДСМ во Охрид Бакрачевски уште од првиот ден почнал да ги вади од работа таквите, кампањата што ја водеа насекаде беше се само фер и демократска не...така да Циц можеби е и најпоштен во целава ситуација...
Цитро ако ти е криво за гласовите од Албанците ич да не ти е...криво да ти е за Струга и Кичево каде Албанците ги изманипулираа другите националности за да победат, тука Циц ги манипулира Албанците, така да ако збориме за право продавање, Грујо продаде 2 града а Циц само си ја задржа власта...
Toj e тачно. А ти сг одговори ми. Довољно ли е тој. Дали е довољно тој човек с'с 30 милиона евра буџет. 3-4 улице за цел мандат. Дали е довољна една асфалтирана уличка за Рајкову куќу која има над 2000 куќе една асфалтирана уличка,сокаче да не кажу од 300 метра за 4 године,а у меѓу време све друго се распада и кал до гушу а 3 км е од центар? Довољно ли е. Треба ли ја да биду среќан и задовољан сс туј асфалтирану уличку кд знам дека може много повише да се асфалтирав и дека има паре и могуќности? Довољно е , а?Едно не ми е јасно, при очи се правите ќорави, малко ли улице асфалтирасва и овај од магазу надоле што иде накуде коку бензинску сас тротоари, и една или две у тромеѓу/пуковско не знам тачно куде беше, неколко км широку улицу у Зелен рид, и у Рајкову куќу куде бару се асфалтира доста дугачка улица пред неку годину, и још една сга за кампању, тој е што сам приметија, сигурно има још. Бија сам и накуде отљу све е асфалтирано и задовољни су албанци тамо од цица. Тачно е дека негде крпи само и све се распада, ама има и доста асфалтирани. Док не се све ставив ивичњаци, тротоари да не пропада на страну ништо, ама негде и нема шансе за додатни работе па остане само на асфалт и тој му е, сс време отиде од руке. Друг ни толко не е мрднаја до сга сви што су биле. Прашајте информирајте се колко вмровски градоначалници су направиле у свои градови па после пљукајте дека не е мрднаја овдека ич. Пљукав и по сдсм и по вмро у Ресен ништо не направија ни Бузле, ни следеќи(имам пријатељи и стално правимо муабет), а па га гласав Вмро сга. Види ги памет на тија такви, а не на нас.
Нити работу преко партије, нити имам намеру да работу преко партију, лично не ги верују на овија пералнице што опустошисва државу сас луди проекти за кои има дебело да се апете за гз што ги се одушевуете, затој што ќе дојде и тј дн кд ќе мора све да се враќа, па затој никад нема да ги гласам, и имам право на свој став. Верују да е добија др. Зоки, ќе си продужеше прање паре и овдека како сас СК2014. Ќе направесва можда некоју салу и некое путче и после удри бате сас споменици. За Струмицу може само да потврду дека е одлично гратче, свугде асфалтирано, лепота и центар и плоштад, све нај нај.
Што позитивно да ти кажам цела држава ни пропаѓа, а до наредни избори т.е 2 го Вмро ќе прави 9 години кај што ја има тоталната власт, и гледате кај сме, така да немој да мислиш ако кај вас дојдеа на власт ќе беше нешто поинаку,,,Па и овде треба да се направи исто што треба ли Војку и даље да га оставив водовод 3 месеца плата им касни док он лока виски и лапа сас пријатељи и фамилију у Ексклузив...
и тема не е за Охрид него за Куманово ако има нешто позитивно да кажеш што е направено пиши али за жал освен кеј и неизграден базен нема....
--- надополнето: 8 април 2013 во 16:33 ---
Ајде пошто брзо забрављате НЕКОИ ПРАШАЊА НЕ ЗАСЛУЖУВААТ ОДГОВОР...
Свака неактивност треба да се казни...Што позитивно да ти кажам цела држава ни пропаѓа, а до наредни избори т.е 2 го Вмро ќе прави 9 години кај што ја има тоталната власт, и гледате кај сме, така да немој да мислиш ако кај вас дојдеа на власт ќе беше нешто поинаку,,,
Гледам и у претходан и у овј пост имас некои комплекси спрема некои што су помали од тебе па убаво те молу тија комплекси да ги лечиш на друго место а не овдека да ми се филмаш и у кур више и ти и тој твое вмроJa ти кажа едан пут дека јоште си мал,јоште млечни бркови имаш,али млад си имаш потенцијал мож ќе се опаметиш некад.. Овој не е утакмица па да играв Барселона-Реал па кој изгуби да се љути,овој е реалан живот. А од овој и ти ќе изгубиш,и сви други кои су малце попаметни од просек на глупога кумановца,ќе си цапаш у кал још много време,ќе немаш воду и ќе ти смрди ѓубре под прозор а град и даље ќе стагнира како да е од време на други светски рат. Али па реално кд ги размислу работе,па и мило ми е што победи Циц,па и овј народ не заслужуе боље,барем веќина од народ. Криво ми е само за тија попаметни и попрошетани људи што неможев да искочив од овуј смрдљиву дупку.
--- надополнето: 8 април 2013 во 16:13 ---
Поштен е..у шупак.
Исто и ти и тај свиња твоја.Гледам и у претходан и у овј пост имас некои комплекси спрема некои што су помали од тебе па убаво те молу тија комплекси да ги лечиш на друго место а не овдека да ми се филмаш и у кур више и ти и тој твое вмро
Епа и ја такој мислу бе другар,само много ме нервирав и криво ми е што многу људи не мислив сс своју главу.Како да су магепсани сс тога Цица,па ај барем да е убав човек па да свату,залетеле се у убавињу,а он јадан и ружан и дужан. И никако да сватив дека ако не га бива тога човека,мењај га одма,дај друго дете што викасва..овакој само на беду додавамо јоште поголему беду.Ебеш партие и тија глупости ради њима страдамо а град стагнира и е тешка катастрофа.ja sam od Kumanovo , i ic ne sam zadovolam sas grad ... ne me interesira ni partie ni vlast ni kolko platu zima tj Ku-gradonacanik , ama kumanovo e KATASTROFA . . . ..
K`D I CIGANI IZBEGAVA , sto da zborimo vise - KATASTROFA .