Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
во 2013 само на 3 пати сме примиле повеќе од 1 гол

Сериозен си? :) Истовремено излегоа и двајцата од соблекувална, ваљда предтоа си се поздравиле и све тоа. Заедно ја имаат пројдено школата на Реал, цел живот се заедно. И сега мислиш дека би имал некаков конфликт меѓу Касиљас и Диего, само заради тоа што Диего е прв голман? А и Диего не го седна Касиљас на клупа, Диего дојде само заради тоа што Икер се повреди.
Остај ги овие Марка и АС, семката да им ја ебем.

Сериозен си? :) Истовремено излегоа и двајцата од соблекувална, ваљда предтоа си се поздравиле и све тоа. Заедно ја имаат пројдено школата на Реал, цел живот се заедно. И сега мислиш дека би имал некаков конфликт меѓу Касиљас и Диего, само заради тоа што Диего е прв голман? А и Диего не го седна Касиљас на клупа, Диего дојде само заради тоа што Икер се повреди.
Остај ги овие Марка и АС, семката да им ја ебем.

Ми се виде како да Лопез подава раката за да се поздрави и со него, а овој врти грб..

Ма да и да не е така, неможиме да се прајме на будали и ние, сите знајме дека не му е сеедно на Икер. А тоа што ја поминале школата заедно, тоа е од памтивек. Друга е ситуацијата овде. :) Не мора да значи дека има нешто, ама сепак...

Pepe ruled out. The defender experienced pains during the squad's pre-training warm-up and later retired to the changing room

Albiol beybe. Oдеднаш полуфиналето и не е така сигурно. :D

Ќе играат утре Озил, Кедира и Лопез? Ми требаат за фантази тимот.
Рамос знам дека сам се суспендирал :D

Абе нека даде телето некој гол да можит да се најдит некој купец иначе за 2 кила семки ќе треба да го дајме ... ако се нафатит сити телето + 15-20 м за агуеро следната сезона наша е ла лига а и другите трофеи никој не би имал подобар напад .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom