Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тооо мислам дека добивме 2 засилувања какви што можеше секој да посака... сега, можеби + Киву како замена за Бурдисо... и овој чехот ... другото е и повеќе од ОК.

Имаме шампионски тим. Одличен напад... (нов: Суазо кој според СИТЕ статии, форуми што ги читав бил феноменален против брзите кинези), појачување на средината со Хименез (кој е моментално најдобриот Чилеански фудбалер -има одличен удатр од далечина и е капитен на Чиле на само 23 години - а прекар му е: Волшебникот...) и се разбира: Ривас односно Тајсон - играч кој се цени! Столб во одбраната покрај Матераци...

Одлично е!

Круз 90% си оди Манчини виде дека не може да го продаде Адриано зад кој стои Морати сега се нафрли врз Круз инаку на местото на Круз ке дојде Касано:nesum:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Serie A kick-off
August 26, 2007

Midweek rounds
September 26, 2007
October 31, 2007
February 27, 2008
March 19, 2008

Breaks
September 9, 2007 - Euro 2008 qualifier
October 14, 2007 - Euro 2008 qualifier
November 18, 2007 - Euro 2008 qualifier
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]December 30, 2007 - Winter break
January 6, 2008 - Winter break

Season end
May 18, 2008
[/FONT]

Еве зошто велам деца...дон'т ду драгс.

Круз 90% си оди Манчини виде дека не може да го продаде Адриано зад кој стои Морати сега се нафрли врз Круз инаку на местото на Круз ке дојде Касано:nesum:
Ако го направи тоа Манчини е најголем идиот! Во нападот не смее да чепка ништо.. имаме супер напад а Касано ни е најмалку потребен

Адриано... гуд бој. Ај хоуп хи гетс бед'р!

A сега уште едно известување. Пријателските на Интер т.е. припремните утакмици за новата сезона

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]July 24: Inter-Partizan Belgrade .........КАКО НЕ БЕШЕ обратно одма одев Србија :)
July 28: Inter-Valencia [Emirates Cup, London]...ми мириса на тепачка(ама пеерчето Наваро си замина на позајмица...знаеше шо го чека:))
July 29: Inter-Arsenal [Emirates Cup, London]
August 1: Manchester United-Inter /me like it!!!
August 4: Aston Villa-Inter
August 8: Napoli, Inter and Juventus [Trofeo Birra Moretti] овде една победа
August 14: Inter, Milan and Juventus [Trofeo TIM] ОВА СЕ ЧЕКА!!!!!!!
[/FONT]

Адриано... гуд бој. Ај хоуп хи гетс бед'р!

A сега уште едно известување. Пријателските на Интер т.е. припремните утакмици за новата сезона

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]July 24: Inter-Partizan Belgrade .........КАКО НЕ БЕШЕ обратно одма одев Србија :)
July 28: Inter-Valencia [Emirates Cup, London]...ми мириса на тепачка(ама пеерчето Наваро си замина на позајмица...знаеше шо го чека:))
July 29: Inter-Arsenal [Emirates Cup, London]
August 1: Manchester United-Inter /me like it!!!
August 4: Aston Villa-Inter
August 8: Napoli, Inter and Juventus [Trofeo Birra Moretti] овде една победа
August 14: Inter, Milan and Juventus [Trofeo TIM] ОВА СЕ ЧЕКА!!!!!!!
[/FONT]
А со Барса немаше закажано пријателска? Мислам дека порано прочитав некаде за тоа..

Имаше кажав предходно.. на 29 август, од новиве некои знаев некои сеа дознав... и денес исто така играме со South Tyrol...сеа треба да почни. Одам да видам дали ја пренесуваат на некоја од нет телевизииве. Ако се снајдам ќе ве известувам....пак :)

Има најави дека и Ибра може ќе одигра едно 20-30 мин колку да се загрее.

Поздрав

Inter - South Tyrol (kick-off at 17:30) значи веќе е почната..

Inter: Toldo; Filippini, Fatic, Materazzi, Cesar; Maaroufi, Bolzoni, Filkor, Stankovic; Cruz, Adriano.
Subs: Orlandoni, Rivas, Samuel, Solari, Dacourt, Jimenez, Figo, Pedrelli, Suazo, Balotelli, Slavkovski.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom