MoneyBookers (официјална тема)

Член од
16 април 2012
Мислења
108
Поени од реакции
22
Другари,можда е веќе ова горе споменато,ако е јас се извинувам,но сакав да прашам..имам на микроворкерс околу 5 долари,и сакам да ги извадам,што ќе ми е потребно,moneybookers акаунт,каква картичка/сметка ќе ми треба во банка,ќе ве молам објаснете малце поопширно оти ептен сум дудук во овие работи...
поздрав

Член од
23 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
8
дали за да повлечам пари од skril на картичка треба да е верификувана ?

Член од
23 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
8
епа коа отидов да ја верификувам ми ја бараше точната сума на ЕУР што ми ја земале од сметка а на картичката ми стои во денари,јас пресметката ја направив по среден курс и не ми ја прифатија како точна таа сум и ми вика теба 24 саата да чекам за да им пријавам нова сума

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
епа коа отидов да ја верификувам ми ја бараше точната сума на ЕУР што ми ја земале од сметка а на картичката ми стои во денари,јас пресметката ја направив по среден курс и не ми ја прифатија како точна таа сум и ми вика теба 24 саата да чекам за да им пријавам нова сума
ее така ти е кога сметаш самиот зошто имаш телефон ? еден повик во банката твоја и ќе ти кажат колку точно ти е одземено ;) не треба да брзаш сега кога ќе внесуваш пак јави се во банка и нека ти кажат колку ти има одземено , внимавај само 3 пати може да згрешиш после нема да можеш да ја верификуваш картичката.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
134
Поени од реакции
8
ее така ти е кога сметаш самиот зошто имаш телефон ? еден повик во банката твоја и ќе ти кажат колку точно ти е одземено ;) не треба да брзаш сега кога ќе внесуваш пак јави се во банка и нека ти кажат колку ти има одземено , внимавај само 3 пати може да згрешиш после нема да можеш да ја верификуваш картичката.
фала брат

Член од
12 февруари 2013
Мислења
3
Поени од реакции
0
Имам едно прашање во врска со поврзување на Виза електрон - дебитна картица со интернет страница www.moneybookers.com. Картицата ја верифицирав на страната,после ми побара уште една "верификација на идентитетот" која никако неможе да се заврши поради тоа што банката ја одбива трансакцијата. Се јавува следниов проблем : "Transaction rejected by your bank - probable reason is the "gaming" description sent to your bank. We recommend you to contact your bank directly and communicate the issue with them."
Прашањето е како да се среди овој проблем или каде поточно да контактирам за истиот?

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Имам едно прашање во врска со поврзување на Виза електрон - дебитна картица со интернет страница www.moneybookers.com. Картицата ја верифицирав на страната,после ми побара уште една "верификација на идентитетот" која никако неможе да се заврши поради тоа што банката ја одбива трансакцијата. Се јавува следниов проблем : "Transaction rejected by your bank - probable reason is the "gaming" description sent to your bank. We recommend you to contact your bank directly and communicate the issue with them."
Прашањето е како да се среди овој проблем или каде поточно да контактирам за истиот?
Си избрал Гемблинг опција при верификацијата, а како што тргнало работата сите банки ја блокират таа опција веке....

Член од
12 февруари 2013
Мислења
3
Поени од реакции
0
Си избрал Гемблинг опција при верификацијата, а како што тргнало работата сите банки ја блокират таа опција веке....

Оф бе... А сеа може некако да се смени тоа или ќе треба одпоново да праем акаунт и пак да ја верифицируам картицата?

Член од
18 февруари 2013
Мислења
59
Поени од реакции
14
плаќате ли данок на парите што ги вадите преку moneybookers на МК сметка?
(за оние што работат преку интернет, freelancing)

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Оф бе... А сеа може некако да се смени тоа или ќе треба одпоново да праем акаунт и пак да ја верифицируам картицата?
Не прави нов акаунт ке те блокираат....пробај одпоново да ја верификуваш и избери Нон гаминг опција....ама незнам колку ке ти врши работа тоа пошто сигурно ке неможеш да правиш депозит на некој покер,кладилница или слично....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
За колку дена се префрлаат парите од манибукерс на картичка на УНИ Банка? Повлеков пари на 2 Април, а како шо гледам уште не се стигнати. Воовбичаено е толку да се чека?

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
За колку дена се префрлаат парите од манибукерс на картичка на УНИ Банка? Повлеков пари на 2 Април, а како шо гледам уште не се стигнати. Воовбичаено е толку да се чека?
Да, ќе легнат во тек на неделава. Ако не, земај калашњиков и правец кон банка.

Член од
18 февруари 2013
Мислења
59
Поени од реакции
14
Voobicaeno e, ke ti stasaat vo tekot na narednata nedela. Obicno za 5 do 10 dena stasuvaat zavisi tula bankata koga ke gi procesiraat
Nemaj gajle proveruvaj od utre

- sent from mobile -

Kajgana Shop

На врв Bottom