1408 леле филмов е Легенда. А, и книгата од Стивен Кинг е закон!Identity
1408
хорор не знам, ама го предлагам Zodiac(за вистинска приказна).Ako mozi nekoj da predlozi nekoj dobar horor film , nekoj so vredi da se gleda
Ако прашуваш за поновите хорори, пробај со The Reaping. Ако те интересираат постари кажи ќе ти напишам повеќе.Ako mozi nekoj da predlozi nekoj dobar horor film , nekoj so vredi da se gleda
nekoj film kako dejavu so denzel washington
Да, The Notebook е во исти стил, само многу е подобар. Го напишав тоа некаде предходно мислам... И двата филма се работени според бестселери на ист писател, Nicholas Sparks.Кои филмови други се како во стил на Message in a bottle, Note book?
да да, јас филмов почнав да го гледам со другарка ми и брат ми.... за 20мин брат ми го исклучи бидејќи сметаше дека е досаден и без некаква цел...но јас бев упорна и при крајот сватив дека вредеше стрпливоста...Да, ама Clockwork Orange е еден од оние “ги обожаваш-или-ги мразиш“ филмови. Јас на пример гледам буквално секакви филмови ама овој е еден од ретките кои не успеав да ги догледам, и тоа од 2-3 обиди. Не го сакам Кјубрик веројатно затоа. Единствено од него што успеав да изгледам е Eyes Wide Shut и тоа поради Том Круз и Никол Кидман...