Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
имаш и пред автобуската кај зелено пазарче нон-стоп тука продаваат ќе ги видиш одма

Поминав пред некој ден таму.Ако се тие,продаваат пред уличката тука.Но немаат за жал такви....Да не знаеш некаде на друго место околу зелен пазар да има....

Поминав пред некој ден таму.Ако се тие,продаваат пред уличката тука.Но немаат за жал такви....Да не знаеш некаде на друго место околу зелен пазар да има....

исто и во зелен пазар внатре кај што продаваат даљинска за тв , маски за телефони и други работи имаше 2-3 тезги се со врвци ама ова ти викам пред месец / два последен пат коа поминав сеа да не те лажам незнам уште колку се таму

исто и во зелен пазар внатре кај што продаваат даљинска за тв , маски за телефони и други работи имаше 2-3 тезги се со врвци ама ова ти викам пред месец / два последен пат коа поминав сеа да не те лажам незнам уште колку се таму

Во ред!Ќе појдам да видам.И онака ќе поминувам натаму.Фала ти....

Вакви стапови за пешачење и шо цена се?
Walking-Sticks-01.jpg
new-nordic-ski-walking-urban-skier-poles2.jpg

Знае ли некој каде можам да најдам поголема количина на тапи од шишиња? Ми требаат околу 50-100..

Сликата што е во постеров, сакам да ја печатам, ама не можам никако никаде да ја најдам, за у убава резолуција. Патем не знам ни како се вика овој спорт со ваквите леталици. Ај некој...

success.jpg

Сликата што е во постеров, сакам да ја печатам, ама не можам никако никаде да ја најдам, за у убава резолуција. Патем не знам ни како се вика овој спорт со ваквите леталици. Ај некој...

Спортот се вика hang gliding.

Ме интересира дали некој има искуство со машинкава/тримеров? (од Техномаркет е иначе) - не барам нешто најдобро туку нешто ефтино за бричење на влакна на вратот

image_thumb_600.jpg

Каде можам да најдам клацкалки да разгледам на интернетов кои се продаваат кај нас? :)

Ми треба мелем за кожа од Doctor's.Знае некој од каде може да земам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom