Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој дали има paintball , сега во Скопје ? Знам имаше во луна парк ама колку што знам затворен е,имаше во кисела вода во старото кино ама никако неможам да најдам број. Ако знае некој број многу ќе ми помогне :)
--- надополнето: 3 април 2013 во 15:18 ---
Другар сега се отвори ново во Населба Драчево и за разлика од досега отворените цената е промотивна и е 300 денари за 100 топчиња и саат време на располагање

Овде се продаваа, само распродадени се.
секаде се распродадени па затоа барам некој што веќе има купено ама сака да ја продаде ,сепак благодарам :)

Има некој кафич во Скопјево што работи после 12 во работни денови?
И сега пак со летново сметање на времево таман чекаш да се стемни да излезеш, ке дојде 12 и ајт гитла...:mad:

Каде можам да најдам Black Devil цигари да не знаете случјано, во Македонија слушам ги нема... но дали ги има во Грција и да не знаете поточно каде? :)

Каде можам да најдам Black Devil цигари да не знаете случјано, во Македонија слушам ги нема... но дали ги има во Грција и да не знаете поточно каде? :)
ги има речиси во секоја трафика..али во поголемиве маркети не сум ги заприметил :)

ги има речиси во секоја трафика..али во поголемиве маркети не сум ги заприметил :)

Сега треба да одам до Солун во некои од следниве викенди, најверојатно ќе најдам таму... фала ти во секој случај на информацијата. :)

Каде можи да се најди нешто вакво за чување пари, пасоши и слично
http://www.youtube.com/watch?v=EWCUqnd-xKM
PS. Немора да биди исто, туку да одговара на намерата.

Јас користам слично на овие, за околу врат, под облека:
PromotionalNeckWalletNW054.jpg
6750

Ме мрзи да го сликам моето.
Вакви слични има на Битпазар и низ Чаршија, 200-300 денари мислам дека беа.

--- надополнето: 3 април 2013 во 15:18 ---
Другар сега се отвори ново во Населба Драчево и за разлика од досега отворените цената е промотивна и е 300 денари за 100 топчиња и саат време на располагање
Imas nesto kontakt, fb web, nesto?

Просторија за издавање опремена според насср стандарди (на нет се утепав барајќи).

Луѓе,ај ако може малку помош.Сакам на патикиве да си ставам зелени врвки!Сериозно.Можеби малку звучи безврска но дали би знаел некој каде можам да најдам.Видел ли некој некаде

Ми требаат како на сликава,одприлика таа ширина.

http://www.thewhoconverse.com/images/Converse/Converse the who 1121 (9).jpg

Луѓе,ај ако може малку помош.Сакам на патикиве да си ставам зелени врвки!Сериозно.Можеби малку звучи безврска но дали би знаел некој каде можам да најдам.Видел ли некој некаде

Ми требаат како на сликава,одприлика таа ширина.

http://www.thewhoconverse.com/images/Converse/Converse the who 1121 (9).jpg
На битпазар на тезгите имаш секакви бои и димензии .

Благодарам на одговорот!!!Ќе појдам денес натаму....

имаш и пред автобуската кај зелено пазарче нон-стоп тука продаваат ќе ги видиш одма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom