Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Prodavam Alcatel OT 991 garancija trae uste 7 meseci kupen od t-mobile. Ist kako na slikava..
Kontakt po Poraka, ke vi dadam tel. broj. Cena: 4000 den

Alcatel-OT-991-1.jpg

Prodavam ZTE Grand X IN, moze zamena za Samsung Galaxy Tab 2

Prodavam Malaguti 50c vo odlicna sostojba cena 200 evra :)
--- надополнето: 5 април 2013 во 16:38 ---
prodavam malaguti motor 50cc 200 evra moze zamena za iphone 4s :)

Има ли некој што продава сони типо во топ форма и со фулл котија, немора да има многу гаранција, ама да не е изгребен или нешто слично, немора да биде ептен нов(мислам неотпакуван). И цена некоја добра. Имате ли нешто да понудите?
Некој?

Продавам HTC Wildfire S, користен година и пол, во одлична состојба. Цена: 4800 денари.

Менувам/Продавам LG Optimus L5. 4 инчи екран, 1.1 GHz процесор (оверклок) Android Jelly Bean 4.1.2
Дајте некој подобар телефон (по можност Optimus L7, L9) со моја доплата :)

Сакам да земам Samsung Galaxy Chat B5330 исклучиво поради тастатурата, ако некој има користено ај кажете како се куца и дали е лесно откако ке се навикнеш? Куцам доста и ми треба нешто вакво што можам да го користам ор кревет...дали може да замена обична тастатура ако се навикнеш?

Друго ме интересира дали овај ке може да се користи како хотспот и тетхеринг за мојот лаптоп, немам користено андроид досега, немам поим колку ресоурси треба за ова.

Во т-мобиле овај и Sony Xperia tipo се по иста цена 990 денари, па се двоумам меѓу двата. Сонито е доста појак како што гледам со графичка само без тастатура.

Барам Нокиа Х3-02, некој...?
692406_0_original.jpg

Сакам да земам Samsung Galaxy Chat B5330 исклучиво поради тастатурата, ако некој има користено ај кажете како се куца и дали е лесно откако ке се навикнеш? Куцам доста и ми треба нешто вакво што можам да го користам ор кревет...дали може да замена обична тастатура ако се навикнеш?

Друго ме интересира дали овај ке може да се користи како хотспот и тетхеринг за мојот лаптоп, немам користено андроид досега, немам поим колку ресоурси треба за ова.

Во т-мобиле овај и Sony Xperia tipo се по иста цена 990 денари, па се двоумам меѓу двата. Сонито е доста појак како што гледам со графичка само без тастатура.
Tastaturata e odlucna za kucanje, i mozesh da go koristish kako hotspot.

Некој заинтересиран за Xperia Ray? Цена по договор..

Продавам Ајфон 4 16 гб неверлок, сочуван, нема ниту една гребнатинка (нон стоп со маска и заштитна фолија). За повеќе информации пишете ми во порака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom