Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Мислев на обичен фаул а не да го шамара(ваљда тоа ти значеше зборот)
И против нас се судеше, неколку аути од Кирил Николовски исто така фаул у напад од Чековски.
Судиите се катастрофа реално безразлика кој е оштетен или не.
Со Фени, Павлов не уништи. Све му ебам.
Исто така со Кожуф во супер лига ќе ја изгубевме за малку ради судиите.
Доаѓа викенд и нови возбудувања. :)
Тој сакам и ја да кажу дека судие су тапа и уствари гу упропастуев кошарку на тј начин... Земи ситуацију шутира играч на Кожув на истек на напад и топка се одбива од таблу и играч на Куманово гу фаќа топку .. у меѓувреме судија свири истек на напад и гу прекинуе игру а друг судија не се слаже сс његову одлуку и судие неможев да се договорив и од чисту топку на куманово они свирив мртву топку и според стрелку им гу доделуев на Кожув???? И тренер на Куманово добива техничку за приговор а Кожув две слободни и топку од страну ...:tapp:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Кој курац се деси со тројкиве бе?!o_O
НБА гомна да јадИт:D

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Момци што мислите ке га лапа ли Мзт у суботу?Ајде да се организирамо Чековскога да га испљукамо како што доликуе:vozbud:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Момци што мислите ке га лапа ли Мзт у суботу?Ајде да се организирамо Чековскога да га испљукамо како што доликуе:vozbud:
Ноќна мора му е Куманово има едено ќутек док играше за Работнички :D

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Може да ми кажете зашто толку го неќете станко ? :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Може да ми кажете зашто толку го неќете станко ? :D
Мора некој играч да се хејта. Дали Станко,Симиќ, Соколов или Перо Блажевски :icon_lol:

Станко највеќе реагира емотивно кога не полни со кошеви :свиркам:

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Мора некој играч да се хејта. Дали Станко,Симиќ, Соколов или Перо Блажевски :icon_lol:

Станко највеќе реагира емотивно кога не полни со кошеви :свиркам:
Хахахахах... а ја мислев дека поозбилна била работава :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хахахахах... а ја мислев дека поозбилна била работава :D
Провоцираше додека играше во Работнички. Кога Куманово играше со нив мајсторка :icon_lol:
Мислам заради инцидентот со него бевме приморани да играме во Струмица. Не ми текнува најдобро доколку грешам нека ме исправи некој :свиркам:

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Врата ќе се отворив у 5 (ваљда као по обичај на тија едни ќе улазамо и искачамо), а ради безбедносни причине ќе биле затворени у 6:30. Значи ке мора пред 6 да се улаза :D
--- надополнето: 3 април 2013 во 17:47 ---
Провоцираше додека играше во Работнички. Кога Куманово играше со нив мајсторка :icon_lol:
Мислам заради инцидентот со него бевме приморани да играме во Струмица. Не ми текнува најдобро доколку грешам нека ме исправи некој :свиркам:
И ја ако се сеќам добро мислу дека ради нешто такво беше...еееееее тга кд не бидна титула у пм...

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Чековски се радува на постигнат кош као гол да постигнал и повеќе пати не има испровоцирано.На секој меч со МЗТ од исток се слуша "Чековски е свиња дебела."

Дретика

Молим те смени слику,без провокацие,4 парчиња најмалко примате:D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кур ф4 куде нас у салу кд не испунуе никакви услови. У Самоков ќе се игра. Тамо ќе га едемо мушки...
Еве нека видив наши што е сала и какви услови има иако е помала.

Kajgana Shop

На врв Bottom