Немам изглеано видео до сеа, ова ми е прво.олимпија ти дали имаш изгледано некое видео до сега у животот или ова ти е прво... незнам зашто ти смета што си прави манџа жената
па претпоставував штом толку рипнавте да се смеете на едно клипче.... има време животот е пред тебе ке изгледаш и други еее ги има многуНемам изглеано видео до сеа, ова ми е прво.
Tи наместо да ги просветлуваш останатите форумџии у подфорум за сеир, тркни напрај си некоја тетоважапа претпоставував штом толку рипнавте да се смеете на едно клипче.... има време животот е пред тебе ке изгледаш и други еее ги има многу
woooow ама ме зафркна не ми се верува човече МАЛОГРАЃАНШТИНАTи наместо да ги просветлуваш останатите форумџии у подфорум за сеир, тркни напрај си некоја тетоважа
А и со нивниот голем бекјард и место за барбикју ли не ги заборавиле старите македонски вредности. Видеово е сеа ќе им го свирнеме на роднините од Смојмирово, ама да не биде ептен курчење ќе стаиме и делови од македонските традиции. I like playing on my XboxПрвото видео,луѓето само сакаат да покажат дека и покрај тоа што се иселени во туѓина,не заборавиле дека се Македонци и дека децата нивни знаат да зборат Македонски.
Нормално дека знаат како живееме ние овде,помина тоа време кога мислеа дека немаме фрижидер,само сакаа да покажат дека се трудат да го задржат Македонското во нив,затоа ја покажа и вегетата.
И не се секирајте за нив таму,тие незнаат што е финансиски проблем,никој не им ги тепа децата по автобуси,нит па знаат кои се политичарите и партиите,за разлика од кај нас што Н.Г , Б.Ц се повеќе познати и славни отколку било кој актер,музичар или спортист во МК.
80% од вас сакате да сте на нивно место,а ги исмејавате овде иако тие ништо лошо не мислат со тоа видео.Ако веќе неможете да се гордеете со нив,тогаш не ни ги исмејавајте.
Сега ми е појасно, иста багра си бил и ти, само што уште бараш Австралијанка за да мигрираш...Море ако не ти одговара не гледај,убаво си пишува на видеото како живеат македонците во канада ... не сум иселеник ама од такви као вас сезнајковци,далаверџии и сеирџии би станал
Немам изглеано видео до сеа, ова ми е прво.
Ај не јади манџа со утре
Либерално е и да фаќаш сеир и да правиш пародии на видеа. Од друга страна, далеку попонижувачки е да правиш цела нација (Македонија) како паднати од Марс. Точно е, Македонија е далеку зад Канада, но видеата од овој тип се снимени во стил - небаре ние тука сме од палеолитско време. Затоа и стигнаа на главна страна. Уште еднаш, браво за пародијата на Стефан!
Тек па кога ќе дознаат дека и ние имаме XBOX...