Astral Projection Петок-05.04.2013 Клуб Колосеум

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.242
Поени од реакции
26.423
Во петок во Колосеум Astral Projection беплатно во Колосеум ако влезете до 1 по полноќ. Јас мислам дека иако цената не е висока, сепак можеле за таа цена на карти Даш Берлин да го донесат и плус флаша Смирноф со 4 Ред Була-гратис. Што мислите вие?
https://www.facebook.com/events/558330484199587/?ref=3

Помина времето на Астрал.....пред 15 + години беа многу добри...

Да,кажаа дека ке пуштаат гоа од 90тите..
Astral Projection ke nastapat vo zivo so najdobriot izbor od svojata 20 godisna kariera

Нема теорија сетот да биде исполнет со повеќе од 3-4 траки од тоа време, прво временски е невозможно, а како второ, мора да презентираат и тазе материјал.

Како и да е ако пуштаат стар материјал, тогаш не е така лошо како што мислев, па макар и биле само неколку траки.

Помина времето на Астрал.....пред 15 + години беа многу добри...

Уште само чекам некој да искоментира дека е скапо и ги имаме двете компоненти на секоја ваква тема:

1. Скапо е
2. Не се тоа што беа

Aко не ти пречи full on, тогаш нормално дека би ти било чудно што пишувам ваков пост, ама ако ти пречи, т.е. ако си фан на стариот стил на добриот гоа транс звук, тогаш би требало да можеше да ме разбереш. Го ценам нивниот проект и све што направија за сцената, ама новиот материјал не ми е по ќеиф, не е никакво меинстрим плукање.

Прочитав објавен настан од Мартин Навигатор дека демек бесплатен влез до 1 часот ќе имало, се драпаат нешто или?

Така пишува и во објавата на Фејсбук

https://www.facebook.com/events/558330484199587/?ref=3

Pocituvani , Urban Dance i Club Colosseum resija zednicki da proslavat 20 godini postoenje na svetskata trance scena.

Po toj povod dobredojdeni ste i vie na zurkata, a ako dojdete do 01 casot po polnok vlezot e BESPLATEN !!potoa 300 den

Site koi imaat karti za nastanot na vrata ke dobijat kuponi za pienje vo protivvrednost na kartite..

Astral Projection ke nastapat vo zivo so najdobriot izbor od svojata 20 godisna kariera

Od domasnite dj-i ke nastapat Bushava Azbuka, Navigator i Satelite so setovi sostaveni od site trance himni od izminatite 20 godini

Vreme e za slavenje !!

1.Висока Маса(Приземје) - 2000 ден = 4 VIP Влезници + 2000 ден.(Ваучер за пиење по избор)

2.VIP Висока Маса (на 1 кат) - 4000 ден = 4 VIP Влезници + 0,7L(Johnnie Walker,J&B или Smirnoff по избор)

Информации и резервации : 078/399-657

Да, влезот е free до 1 саат.

Да, целиот сет на Астрал ќе биде ретро (не 3-4 песни ко што мислите)

Да, се планираат целите сетови и наши да се ретро....

Да, Македонче ќе промрчи и на гага журка со Астрал....nothing new... :icon_lol:

Trust in Trance
Astral Files
Dancing Galaxy
Another World

Овие 4 албуми можам доживотно да ги слушам без да ми здосадат. Од Amen албумот натака престанав да ги следам, новиот стил ми е без концепт и со евтини мелодии, не фала.

Searching for UFO's ми е химна. :)

Не можеле полошо место да одберат за Astral. Еднаш бев на "журка" во БТ и никогаш повеќе! Нема никаква вентилација, а за акустиката не сакам да коментирам...

Не можеле полошо место да одберат за Astral. Еднаш бев на "журка" во БТ и никогаш повеќе! Нема никаква вентилација, а за акустиката не сакам да коментирам...

Освен што, нели,името на темата е Астрал во Колосеум, и на евентот на ФБ пишува Колосеум... Ама кој да чита, јеби га :)

1. На работа немаме сите пристап до FB
2. До вчера беше за во БТ и тоа со изработен флаер на clubbersguide
3. Не допрочитав наслов на темата-моја грешка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom