Загинаа тројца штипјани

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
човек ни еден ден од животот да не го помине мирно , вчера на свадба а денес повеќе те нема ...

нека почиваат во мир :(

Штета голема за момциве, ги познавам 2цата (Бојан и Јани) али тоа е што да се прави како што е Господ никој не е. Нека ви е лесна земјата МОМЦИ ! Сочуство до фамилиите.:(

Нека им е лесна земјата, господ некого зема прерано а некого го измачува до стара коска. Богами колку зачестија сообраќајките во последно време. Пред некој ден новинарот , денес децава. Сочуствувам со нивните семејства , знам како е да изгубиш најдраг туку животот е полн со изненадувања , повеќето за жал непријатни но ваквите се веќе катастрофални. Да изгубиш најдраг, на пеколен начин многу боли , многу жари во срцето ...

Загинатите момчиња биле на свадба кај пратеничката Маринела Тушева
Трите момчиња од Штип што вчера загинаа во сообраќајна несреќа пред наплатната рампа на автопатот Скопје – Велес се враќале од свадба, јави МКД.мк.
Како што дознава порталот од роднини на загинатите, момчињата биле на свадба кај пратеничката Маринела Тушева. На свадбата бил поканет Стефан Н., а Бојан Б. (24) и Јани Д. (18) заминале со Стефан за да му прават друштво.
Тројцата загинаа синоќа пред полноќ враќајќи се од свадбата откако возилото „фолксваген поло“, кое го управувал Стефан Н., излетало од патот на околу 200 метри пред наплатната рампа на автопатот Скопје – Велес.
По веста за трагедијата вчера сите кафулиња во Штип ја изгаснаа музиката, а денеска и утре се прогласени денови на жалост. Несреќните момчиња ќе бидат погребени утре на градските гробишта во Штип, известува МКД.мк.

http://plusinfo.mk/vest/86858/Zaginatite-momchinja-bile-na-svadba-kaj-pratenichkata-Marinela-Tusheva

Ех што би рекле старите животот е свеќа...баш.
Бог да ги прости и нека им е лесна земја.

Нa Бојан сестра му и Јани ми е генерација, беше одма у соседниот клас.. исто на неколку другари Стефан им бил братучед...страшно, денеска у школо сите како смачкани и ученици и професори.. Утре на погребот ќе има бар 1000 луѓе, сите 3ца заедно (од 11,12 и 1 ако не се лажам). У шок ги видов плакатите од некролозите, не ми се верува еј, минатата недела се гледавме у школо...

Нека почиваат во мир.

Нa Бојан сестра му и Јани ми е генерација, беше одма у соседниот клас.. исто на неколку другари Стефан им бил братучед...страшно, денеска у школо сите како смачкани и ученици и професори.. Утре на погребот ќе има бар 1000 луѓе, сите 3ца заедно (од 11,12 и 1 ако не се лажам). У шок ги видов плакатите од некролозите, не ми се верува еј, минатата недела се гледавме у школо...

Нека почиваат во мир.

А тој Јани знае ли некој од вас да ми каже дали е тој истиот што живее/ше одма позади здравниот дом?

Голема штета. Колку млади животи згаснаа на патиштата македонски. Жалонсно.
Нека почиваат во мир. Сочуство до семествајта и најблиските :(

За штипјани, комеморација ќе има у дворо на гимназијата утре од 09:00

Ова новинариве ебате кој кур е битно кај биле на свадба, веќе ги нема :mad: ти ибам трачарскиот народ :mad::mad::mad:

Лесна им земја,сочувство до родителите.Господ нека им даде мир на родителите на момците.

Бог нека ги прости и лесна земја нека им е

За сите вас останати памет во глава не во нозе :) Алхолхол + Кола = Смрт :) Така да размислете 2 пати
Бог да ги прости.На тоа Алкохол + Кола = СМРТ јас би дополнил уште една мудрост а таа е до 80Км на час или евентуално 90км брзина ти ја возиш колата а над таа брзина таа те вози тебе.
--- надополнето: 1 април 2013 во 16:16 ---
Македонските патишта се претерано небезбедни. Јас сум сигурен дека по процент на население што гине во сообраќајки кршиме светски рекорди.

RIP.
Кој ти вика дека кршиме рекорди?Ти дали знаеш дека во Словенија на многу подобри патишта од нашите вакви несреќи има секој ден во просек 2 до 3.Вози ти со 200 на саат па после обвинувај ги патиштата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom