Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
А за Магдебург со Рајн Некар Ловен што мислите за 2ка? 2.10 е мислам
Ме чуди коефициентов. Рајн Некар се втори, овие Магдебург немаат никаква шанса за некое место, а со Вардар ко играја ЕДВАЈ се провлекоја. Да не имаат некој повреди РН? Бидејќи голем ми е некако коефициентов...
Не е голем, не грешат кладилнците не се секирај. То е така оти играат на гости ама не се изразити фаворити за да биде 1.5 на пример, а Магдебург се гнасна екипа, не ретко знаат нерешено да изиграат во тешки утакмици. Реално гледано Рајн треба да тепа пошто се во врвот им требаат повеќе бодовите ама шо ги знаеш. А вистинска вредност да се игра е Флензбург 2-ка. Не смеат да си дозволат да загубат денеска после киксот со Лемго, инаку отиде 3-то место и пласманот во ЛШ.

Lyon : Sochaux 1Flamengo : Audax Rio 1 Sao Paulo : Corinthians GG Greuther Fürth : Eintracht F. 1x Drita : Metalurg Skopje 2 Atl. Madrid : Valencia 2-3
Recreativo H. : Barcelona B 1 Murray A. : Ferrer D. 1

Ги чекам само Фенербахче на едно ливче 1 за 1.300, па сега ќе го пишам и ова за 40 ми носи 3.200 колку да ми биде интересен денов :)

(17:30) Гројтер - Ајнтрахт 2 (2.45)

Нема шанси Гројтер да се спасат и да не испаднат годинава од бундеслига, досега немаат победа дома и само 4 нерешени (9 порази) и постигнале само 4 гола. Ги гледав минатата утакмица и ептен слабо играат затоа чисто сумњам дека ќе успеат да му земат некој бод на Франкфурт денеска кој сигурно ќе се бори за место во првата шесторка иако се во лоша серија..

На ФБ кај овој ја видов Пелистер 2 и еве ги водат, ја има ли некаде онлајн да се игра?
Овој доста погодува :)

Се надевам ме послуша некој тоа што го пишав за Уникаха и Флензбург, двете заедно даваа 4.50 коеф :eek:
(y) Друже али јас касно видов веќе ми беше уплатен Фуксе 1. Мамицата в пичка да им ја изнаебам.

Кој спомна тука за Атлетико Мадрид-Валенсија...нешто повредени имале Валенсија, сигурно е тоа?
--- надополнето: 31 март 2013 во 18:22 ---
Уплати си дека ќе ја врти Мареј ако играш онлајн.
Шо до толку сигурен?

Спартак и Ајнтрахт ми водат, но Металист ми губи. Доколку излезат трите ќе чекам Еспањол - Сосиедад 2-4 гола и Сантос - 2 за 2100.

Металист мамицата ќе ви ја изнаебам. Доста Фуксе здравјето ми го зеде, сега и вие гледајте да не останите покусо.

Металист мамицата ќе ви ја изнаебам. Доста Фуксе здравјето ми го зеде, сега и вие гледајте да не останите покусо.
Ќе ја сврта ајде им треба за ЛШ нема лабаво (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom