Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво кажи дали си разгледал некои велосипеди после тоа кажи што ти паднало на око и кажи од каде си за да знаеме што да ти препорачаме и од кадеna primer preporacajte mi nesto i od kade da kupam ve molam dali crosss crx 7 za 21900 e ok ili ima podobro
Побарај на претходните страници на темава, ги имаше наведени сите продавници за велосипеди во Скопје.mtb moze i poloven samo dobro ocuvan me interesira mislenje i ako moze da mi kazete kade da pobaram pozz
Cross колку што знам е бугарска фирма и не е некој реномиран производител на велосипеди.gi vidov site prodavnici i cenite koi gi nudat no ne sum siguren za koj model da se odlucam i dali cross crx 7 e dobar za taa cena ili ima podobro nesto ve molam za mislenje pozz
Cross колку што знам е бугарска фирма и не е некој реномиран производител на велосипеди.
Опремата што ја носи велосипедот GRX 7 не е ништо посебна, но искрено ниту можеш да најдеш нешто бог знае колку подобро за тие пари.
Лично ако ме прашуваш би одел со малку пореномирана фирма за велосипеди.
naprimer so koja firma i koj model i otprilika kolku bi cinel se nadevam deka na ovoj forum site ste dobri poznavaci na dobrite velosipedi pa od vas kako postucni baram sovet pozz![]()
Со здравје да си го возиш...Компонентите не му се лоши за цената што е велосипедот (ако е до 26.000 ден. како што ти бараше), не знам само како му е геометријата на рамот на Кросот.se odluciv i naracav cross ridge se nadevam deka ne napraviv pogresen izbor ve molam sto mislite za velosipedot mene mnogu mi se sviga odvaj cekam da pristigne ..
vi blagodaram za vasite odgovori ovaa trsna gledam deka ja posetuvaat vlubenici i poznavaci na velosipedizmot so zadovolstvo i jas ke vi se pridruzam pozz![]()
Дечки, ајде бе да се собереме една целодневна дружа кога ќе биде арно времето, до Матка, Водно, Катланово, Маркова, Кучково каде сакате.![]()