Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку кога бев сега пред некој ден на водно еве што најдов за скокање :D следниов пат пак ќе ја пробам :sneaky:Прегледај го приврзокот 61021Прегледај го приврзокот 61023Прегледај го приврзокот 61024
Да и јас ја видов кога бев последниот пат.Само не сум баш по скокањево:(,а и греота ми е да го кршам маченцево мое.но и лизгаво беше доста.Инаку можевме и да ја пробаме...Ако јас не,тогаш братучедот со неговиот велосипед сигурно...Ајде следен пат сигурно ќе гледам некого...

Да и јас ја видов кога бев последниот пат.Само не сум баш по скокањево:(,а и греота ми е да го кршам маченцево мое.но и лизгаво беше доста.Инаку можевме и да ја пробаме...Ако јас не,тогаш братучедот со неговиот велосипед сигурно...Ајде следен пат сигурно ќе гледам некого...
Не гледа пробај и ти ако не можеш со твојот пробај со неговиот :icon_mrgr: Јас така пробав :sneaky:

Само секој чест до тие што ја направиле (y)

Не гледа пробај и ти ако не можеш со твојот пробај со неговиот :icon_mrgr: Јас така пробав :sneaky:

Само секој чест до тие што ја направиле (y)

Не сум јас по скокањево.После не ми бега брза помош или бутел...Али да гледам тоа можам:)

Не сум јас по скокањево.После не ми бега брза помош или бутел...Али да гледам тоа можам:)
Ти си се знаеш најдобро :icon_mrgr: ... иначе што точак имаш дај постирај го твоето маче :sneaky: да го опулам

Ајде некој друг ден.Не ми е апаратот при рака.Инаку лимитед серија на фокус е.

Дечки, ајде бе да се собереме една целодневна дружа кога ќе биде арно времето, до Матка, Водно, Катланово, Маркова, Кучково каде сакате.:)

Дечки, ајде бе да се собереме една целодневна дружа кога ќе биде арно времето, до Матка, Водно, Катланово, Маркова, Кучково каде сакате.:)
Добра идеја (y)

Ја сум за. Тамам пред некој ден го извадив точакот

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

bi kupil dobar velosiped do 25000. mi ponudija cross crx 7 za 21900 dali e ok ili mozete da mi ponudite druga bolja alternativa ve molam za sovet pozzz

bi kupil dobar velosiped do 25000. mi ponudija cross crx 7 za 21900 dali e ok ili mozete da mi ponudite druga bolja alternativa ve molam za sovet pozzz
Што велосипед бараш?
МТБ, Брзински, Градски?
Половен иди во обзир?

mtb moze i poloven samo dobro ocuvan me interesira mislenje i ako moze da mi kazete kade da pobaram pozz

mtb moze i poloven samo dobro ocuvan me interesira mislenje i ako moze da mi kazete kade da pobaram pozz
Половен поубаво не купувај ново си ново (y) ипак колку толку имаш добар избор за ти е пари ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom