- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Кажете како да се облекуваат полуматурантите/матурантите. "НЕ НАВРЕДУВАЈ"
- Темата треба да биде во „Мода и убавина“, не во „Образование. Облекувањето нема врска со образованието;Кажете како да се облекуваат полуматурантите/матурантите. "НЕ НАВРЕДУВАЈ"
свиња !Кажете како да се облекуваат полуматурантите/матурантите. "НЕ НАВРЕДУВАЈ"
Само ме занима , прашува за полуматуранти , а има 18 години Бар така му пишува на профилот...- Темата треба да биде во „Мода и убавина“, не во „Образование. Облекувањето нема врска со образованието;
- Да влезеше во подфорумот „Мода и убавина“, ќе видеше дека веќе има тема (теми) за облекувањето на полу/матурантите;
- Што е со тоа „не навредувај“? Смешно е... Како и сам да знаеш дека ќе почнат да те реметат за темава
Со оглед на тоа дека одвај два збора сврза или е осмооделенец или е ментално ретардиран матурант(без навреда).Само ме занима , прашува за полуматуранти , а има 18 години Бар така му пишува на профилот...
И јас мислев вакво нешто да пишам, ама типот праша како а не во шо се облекватОбично у алишта се облекуваат.
Може од годинава ќе се измени нешто...
-КАКО........еве ВАКАИ јас мислев вакво нешто да пишам, ама типот праша како а не во шо се облекват
Не сум дообјаснил како треба, затоа да не бидам сфатен погрешно значи на панталоните прво едната нога се става во едната ногавица, другата нога во другата ногавица и после панталоните се тегнат нагоре. За кошулата/маицата случен принцип едната рака во едниот, другата во другиот ракав и после се убаво се стокмува и се закопчуваат копчињата.И јас мислев вакво нешто да пишам, ама типот праша како а не во шо се облекват
То треба да го кажи јустинијан1Мислам дека помогнав