Работи од минатото

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
МТ -Маде ин Куманово :icon_lol: Си пушела МТ сериозно? :confused: Од нив и комарците бегаа (кои можеа да се спасат),кои не паѓаа у несвест .
Имам пробано и МТ од на дедо ми кутијата. Он си виткаше тутун така било најубаво велеше, е кога немаше му се наоѓаше и МТ. Моите партнер пушеа и тие смрдеа, али оние Драва беа врв.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Може да ја најде некој рекламата за скопски со горилата по гради што се лупа?
Колку само имам плачено на таа реклама кога ја имаат давано :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.712
Поени од реакции
12.713
Темава е топ (y) глеам се се спомнало...дури и Маркони :D само нз зошто никој не го спомнал Барум Барум :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.585
Алал да ти е за линков, на колку само игри се потсетив :icon_mrgr:

http://nintendo8.com/game/397/tecmo_world_cup_soccer/
Првата игра што ми ја купија на нинтендото :D
Кукав цело време за некоја игра со фудбал и татко ми ми ја купи оваа, негде во 2-ро одделение.
После главен хит ми стана играва, одевме кај еден другар во Топанско Поле и цело време игравме :icon_mrgr:
Како ги елиминираш противниците, така на крајот се побрзи и побрзи стануваат :icon_mrgr:
Можеше ио со двајца да се игра, и така со многу мака стигнавме негде до полуфиналето, и брат му на другаров претрчува и го гаси не сакајќи нинтендото од штекер :icon_mrgr:
Кој ќотек му го удривме :icon_mrgr:

После имаше еден тип кај мне во маало цело време само напињаше да се смениме со игри (т.е. само за некој период). Јас му го дадов фудбалот, он ми даде неколку игри со нинџи, со тенис и други глупсоти :D
Никогаш не се заменивме пак, и така фудбалот ми остана кај него :(

Kajgana Shop

На врв Bottom