Велики брат "Нецензурирано"

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Aј реално шоу од типот на Операција Триумф, Идол, Јас имам талент.. има смисла.
Тоа се луѓе кои немаат финансиски средства, а се добри во нешто за што се потребни многу финансиски средства.
Учат нешто.

Ама по ѓаволите, што прават овие? Животињи во кафез, се дупакаат и се расправаат до крајно нездрави и ненормални граници.
Колку и да е ,,недемократски,,, државата е крајно време да преземе нешто во врска со тоа што се прикажува на телевизииве.

Мислам, не знам од кај да почнам.
Да не зборувам за Турски и Индиски серии, ајде Латас, тоа неговине вести се се освен вести. Подобро да му дадат термин па да си тера емисија. И на најдркаџијата на портокаловите до курца веројатно му е од Латас.
Вучиќ и неговото блеење во турчинките... мислам дај.

Не памтам последен пат кога видов цртани на ТВ, или некаква едукативна програма за деца.
Не видов некаков документарец, нешто.

Знам дека тоа не се ,,продава,, , ама како ќе промениш менталитет поинаку?

Само на Телма имам начекано по некој документарец, и колку и да не е гледана како телевизија, мене ми е најОК.

И веројатно сум ептен офтопик, ама у курац веќе.

Арно им текна на Шител да даваат Мелроуз плејс и Беверли Хилс, ама од се бре на светов што можеа да откупат, најдоа амерички сапуници? И да, since when Мелороуз плејс е наменето за ,,сите категории на гледачи,,?!

К-рац сега ќе се дупакаат , све старци :D Кој од кој по матор. :D

На мене ми е супер. Пошо кај мене никој не го гледа братов, а тој зафаќа сега место на некои турски серии што моите ги гледаа, навечер ми е слободен телевизорот и си гледам што ми душа сака. Значи од мене шител имаат поддршка. :)

Поголемо Shit од ова нема.

Само се чудам која ретарда седи и го гледа ова ?

Пред малку случајно налетав на ова, на OBN и 3 минути ја гледав таа русокосата Ава или како и да се вика, јас лично почувствував срам за неа. Неверојатно глупава девојка.. Другите не ги забележав, али сигурно не се некои што ќе те натераат да губиш време за да ги гледаш на ТВ: Безвеза. :tapp:

дали ги разбирате шо зборува?:unsure::facepalm: ава фчера по подзвездици и по гајчи му појде на старцине и му праеше муабет за никола тесла. :tapp: само тогаш го погледнаф и нема појче, ви ветувам, ако го напрам то пес да бидам

Поголемо Shit од ова нема.

Само се чудам која ретарда седи и го гледа ова ?

Да знаеш само колку народ го гледа...ќе си викаш отиде све у курац.

дај бе остајте видео нешто, ова она

Арно им текна на Шител да даваат Мелроуз плејс и Беверли Хилс, ама од се бре на светов што можеа да откупат, најдоа амерички сапуници? И да, since when Мелороуз плејс е наменето за ,,сите категории на гледачи,,?!
од моментот кога филмот "Кодот на ДаВинчи" беше претставен како комедија. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom