Кичево

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
ГРУЈО куров да ми го јаде, еве!! КОЈ ЛАЖЕ ДЕКА ЌЕ СЕ ЗАМАРА СО ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА!!!

Се отвора школо, пат или нешто друго на залад, на отворањето идат:
ЗАМЕНИК МИНИСТЕР (АЛБАНЕЦ)
ПРЕСТАВНИЦИ НА ДУИ
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ТИРАНА
ПРАТЕНИЦИ АЛБАНЦИ

ТАКА ЛИ СЕ ЗАМАРА? НИТУ ЕДЕН МАКЕДОНЕЦ!

СЕ ПРАВИ ПАТРИОТ НА ИСТОК!!!
Пошто ми беше пуштено ТВ-то само пробав да ги пренесам зборовите инаку изреволтиран сум ко и ти,а неам ништо со Кичево. Нит роднини нит ништо.

Џабе се сите победи во Прилеп/Битола(?) и триста други општини коа се губи ЦЕЛ ЗАПАД.

Ти мислам дека си родум од таму...штета огромна искрено.

G

Geezer

Гостин
Штотуку Николче кажа:

Кичево и Струга се и ќе останат Македонија и ќе се трудиме повеќе околу нив и ниедни соништа нема да се остварат...

Ама после поразов се е мелење у празно.

Го кажа тоа и си замина во Скопје, на топло и мирно. Нели? Нека го каже тоа пак и нека купи стан во Кичево. Пацер.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
ГРУЈО куров да ми го јаде, еве!! КОЈ ЛАЖЕ ДЕКА ЌЕ СЕ ЗАМАРА СО ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА!!!

Се отвора школо, пат или нешто друго на залад, на отворањето идат:
ЗАМЕНИК МИНИСТЕР (АЛБАНЕЦ)
ПРЕСТАВНИЦИ НА ДУИ
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ТИРАНА
ПРАТЕНИЦИ АЛБАНЦИ

ТАКА ЛИ СЕ ЗАМАРА? НИТУ ЕДЕН МАКЕДОНЕЦ!

СЕ ПРАВИ ПАТРИОТ НА ИСТОК!!!
За такви дешавки Грујо е редовно на Запад....Америка, Канада или Брисел. Срамота.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.959
Поени од реакции
8.143
Тоа што си го зацртаја пред 10-тина години тоа и си го остваруваат. Дојдовне на ниво во својата земја да немаш никакви права. Верувам дека во блиска иднина уште повеќе ќе почнат да притискаат и да завземаат територија, како да се на некаква видео игра против beginner противник. И самите сме си криви за се!!!

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Реално кога ќе види човек денес поубаво во земјава е да си Албанец...ем ќе те вработат во администрација, македонски нема потреба да учиш, сакаш надвор секогаш ти се тука Албанија или Косово. Не сум патриот признавам, а во моментов повеќе од реално е дека и ние мора да бараме некакво чаре со тие бугарски или било какви други пасоши.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Да знаете што кажуваше Грујо на митингот во Кичево...
-Ги сакам албанците но не и Фатмир Дехари...
-Ако сака и 50 авиони нека испрати, не ни може ништо...
-Кичево бил и ќе остане Македонски град...
...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Втор круг има у Струга?

Двата града ако се изгубат денес тоа ќе биде рамно на катастрофа! Не дека ова со Кичево не е.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.895
Втор круг има у Струга?

Двата града ако се изгубат денес тоа ќе биде рамно на катастрофа! Не дека ова со Кичево не е.
Струга веќе и беше изгубен град..Мерко беше градоначалник ако не си знаел.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Зошто катастрофа? :) Појасно мислам нема да може да биде,УБЕР македонче пари на рака,Мара за рака.. :) Срамота.. Да беа парламентарни избори ќе сфатев ама ова е дебакл спрема мене :)

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Ќе си не играат албанците... Ми иди да се убијам.. ЕЈЈЈЈ АЛБАНЕЦ ДА НЕ КОМАНДИИИТ
--- надополнето: 25 март 2013 во 00:47 ---
Кичево - Ускана

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.530
Поени од реакции
22.184

Kajgana Shop

На врв Bottom